Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kinek mi számít jobban? Mikor...

Kinek mi számít jobban? Mikor veszti el az ember igazán a szüzességét? Amikor az első aktuson " túl van " vagy amikor rájön arra, hogy élete párjával most volt együtt először. A testi vagy a lelki rész dominál jobban, erre lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés

A jelenlegi párom előtti "járásos dologban" vesztettem el a szüzességemet, és ha meg nem is bántam, újrakezdve másképpen csinálnám..

Nem élveztem, nem volt orgazmusom sem vele sosem - szerencsére nem tartott sokáig a dolog. Viszont a jelenlegi párommal óriási az összhang köztünk, és sokszor beszélgettünk már arról, hogy bár mindkettőnknek volt más már az életében, olyan mintha egymással veszítettük volna el.Annyira csodálatos, és annyira más. :-)

2010. márc. 1. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
lélekben megdugsz vkit attól még szűz maradsz ecsém!
2010. márc. 1. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:

A kérdező szerintem nő, kedves első! sy OFF

A szüzesség az pont azt jelenti, hogy nem szexelsz előtte. Vagyis, ha már szexeltél nem lehetsz szűz többé. Férfiaknak a lelki rész kevésbé számít szerintem, s mint tudjuk a nők lelkiznek!

2010. márc. 1. 15:46
 3/9 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom, kedves első válaszadó ha nem sikerült úgy megfogalmaznom a kérdést, hogy te is megértsd.. Nem a "lélekben megdugni valakit"-ről van szó, hanem arról, hogyha már elvesztetted a szüzességed, de később találkozol az igazival, akkor melyik az amire elsőként emlékezel vissza: a fizikai elsőre, vagy arra az elsőre ami azzal volt akit őszintén szeretsz.

Remélem másnak nem fog gondot okozni , hogy megértse mire gondoltam.

2010. márc. 1. 15:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen igazad van, nő vagyok. :-) Van olyan férfi, aki lelkizik. :-) De igen, a szüzesség - az érintetlenség.. De konkrétan Neked, kedves második (:-D) melyikre jobb visszagondolni? Hülyén hangzik, lehet nevetni, de szerintem ez igenis fontos. Mert azt mondják az első meghatározó. De melyik első..
2010. márc. 1. 15:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Az az első, ami meghatározó! Nagy ostobaságok az ilyen szövegek, hogy ez meg az a meghatározó, döntő, stb. Kinek ez, kinek az a meghatározó ( személyre is, eseményre is áll.) Az ami nekem meghatározó, lehet, hogy neked semmi, és fordítva.Talán egyedül az meghatározó, ha babád lesz.
2010. márc. 1. 15:57
 6/9 anonim ***** válasza:
A 2. vagyok és persze nekem sem a konkrét első volt az egyik legjobb, hanem az, amikor egy olyan emberrel "vesztettem el" a te megfogalmazásod szerint, akit szerettem, de nagyon. Szinte tökéletes volt.
2010. márc. 1. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Én csaj vagyok és lélekben szűz, ugyanis nem az igazival vesztettem el, s a szexben sem volt igazi partner, igen, én is várom az igazi partnert, az "első igazi szexet"!

L.

2010. márc. 1. 19:07
 8/9 anonim ***** válasza:
2 pasival voltam eddig, az egyik csak elvette a szüzességem, aztán otthagyott, egyszer feküdtem le vele, nem is voltam belé szerelmes, pár hónapig jártunk...És most van az,akit igazán szeretek,Vele feküdtem le másodszor, és amíg élek,nem felejtem el, míg a szüzességem elvesztése már kezd homályosulni az emlékeim közt...18/L
2010. márc. 1. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:

én épp ezért várok még vele. mert azt akarom, h az első élményem legyen csodálatos annyira, h még az unokáimnak is mesélhetek róla idős koromban.

mert az összhang első renden a lélekben kezdődik,és csak a lelki összhang után jöhet a testi. én erre a lelkire hajtok. :)

2010. márc. 1. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!