Kinek mi számít jobban? Mikor veszti el az ember igazán a szüzességét? Amikor az első aktuson " túl van " vagy amikor rájön arra, hogy élete párjával most volt együtt először. A testi vagy a lelki rész dominál jobban, erre lennék kíváncsi.
A jelenlegi párom előtti "járásos dologban" vesztettem el a szüzességemet, és ha meg nem is bántam, újrakezdve másképpen csinálnám..
Nem élveztem, nem volt orgazmusom sem vele sosem - szerencsére nem tartott sokáig a dolog. Viszont a jelenlegi párommal óriási az összhang köztünk, és sokszor beszélgettünk már arról, hogy bár mindkettőnknek volt más már az életében, olyan mintha egymással veszítettük volna el.Annyira csodálatos, és annyira más. :-)
A kérdező szerintem nő, kedves első! sy OFF
A szüzesség az pont azt jelenti, hogy nem szexelsz előtte. Vagyis, ha már szexeltél nem lehetsz szűz többé. Férfiaknak a lelki rész kevésbé számít szerintem, s mint tudjuk a nők lelkiznek!
Nagyon sajnálom, kedves első válaszadó ha nem sikerült úgy megfogalmaznom a kérdést, hogy te is megértsd.. Nem a "lélekben megdugni valakit"-ről van szó, hanem arról, hogyha már elvesztetted a szüzességed, de később találkozol az igazival, akkor melyik az amire elsőként emlékezel vissza: a fizikai elsőre, vagy arra az elsőre ami azzal volt akit őszintén szeretsz.
Remélem másnak nem fog gondot okozni , hogy megértse mire gondoltam.
Én csaj vagyok és lélekben szűz, ugyanis nem az igazival vesztettem el, s a szexben sem volt igazi partner, igen, én is várom az igazi partnert, az "első igazi szexet"!
L.
én épp ezért várok még vele. mert azt akarom, h az első élményem legyen csodálatos annyira, h még az unokáimnak is mesélhetek róla idős koromban.
mert az összhang első renden a lélekben kezdődik,és csak a lelki összhang után jöhet a testi. én erre a lelkire hajtok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!