Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van itt mindenki beparáz...

Miért van itt mindenki beparázva, hogy nem lesz kapcsolata?

Figyelt kérdés

Komolyan egyesek már foglalt nőkre is ráhajtanának, csak mondjon már valaki igent. Miért van mindenki ilyen betegesen elkeseredve?

Én 21 vagyok, lány, először van kapcsolatom, mégse gondoltam soha, hogy szinglin halok meg, vagy hogy ha most szakítok, sose lesz senkim. Pedig nem vagyok szépségkirálynő, és a természetem sem főnyeremény.

Mi ez a pesszimizmus itt az oldalon?

2015. márc. 2. 09:18
1 2
 11/17 Noydra ***** válasza:
10: Az viccesen fog kinézni, amikor letepered a lányt és nem tudod mit csinálj vele.:D
2015. márc. 2. 10:12
 12/17 Ensam skog ***** válasza:
3-as. Ha te is azt élted volna át mint én akkor máshogy látnád a világot. Ha folyamatosan az a visszajelzés ér, hogy nem kellesz akkor egy idő után elhal a remény. Nekem meg nincs kedvem "tökön rugatni" magam. Belefáradtam. Az okos persze tovább próbálkozik de a bölcs tudja, hol kell megállni. Nincs ezzel baj nekem ezt dobta a gép. Én ezt nem szoktam közvetíteni, kimutatni a környezetem felé csupán a kérdésre reagálva írtam le legbensőbb érzéseim egyikét.
2015. márc. 2. 10:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Érthető, hogy most ezt gondolod, mert boldog vagy. Én is ilyen voltam, 20 évesen lett először barátom, amikor kapcsolatban voltam, nagy lett a szám, mindenkinek tanácsot osztogattam, meg nem értettem a siránkozókat, de mikor vége lett, megint úgy éreztem, hogy sosem lesz senkim. Adj' Isten, hogy te ne szakíts és ne tapasztald ezt meg, de most így kapcsolatban könnyen nagy a szád.
2015. márc. 2. 11:01
 14/17 Noydra ***** válasza:
Ensam: Ha bölcs lennél tudnád, hogy vesztenivaló nélkül próbálkozni sokkal inkább van értelme, mint feladni és beletörődni a rosszba.
2015. márc. 2. 12:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Sajnos van vesztenivaló: önbizalom
2015. márc. 2. 14:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Te most nagyon könnyen beszélsz fiatal lányként, akinek voltaképp elég csak egy kicsit nyitottabbnak lennie a nála kezdeményező fiúkkal szemben, ahhoz, hogy legyen valakije.

Nekünk meg akiket elutasítottak, nem olyan könnyű ám önbizalommal felkelni minden egyes nap és kimenni intézni a mindennapos teendőinket.

Ahová csak fordulok szinte minden honnan csak az jön le, hogy mindenkinek van valakije csak nekem nincs. Mindenki kézen fogva járkál, van valakije, akihez odabújjon. Attól meg már szinte a világból volna kedvem kirohanni, amikor előttem egy köpésnyire kezdenek el csókolózni. Az ilyet miért nem tudják négy fal között elintézni?

Az ember társas lény. Ne nézz le senkit se mert vágyik valakire.

Üdv.

2015. márc. 2. 21:02
 17/17 Noydra ***** válasza:
15: Aki feladta annak maradt önbizalma?
2015. márc. 3. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!