Hogyan tudjam meg, hogy a lánynak van e kapcsolata?! Máshogy öltözködnek, viselkednek amikor nincs?! És milyen jelzésből tudom hogyha kinézek egy lányt akkor szabad az út. Pl: suliba nézek lányt, és visszanéz, honnan tudjam hogy mit jelent?
Egyszerű. A nullhioptézis: Független minden lány.
Ezek után elvégzed a méréseid és meglátod, h alátámasztják-e.
sok lány elhanyagolja magát amikor van pasija. ez mondjuk első szűrőnek jó.
a szemezés nem sokat jelent, mert sokan szeretnek flörtölni, persze minden további nélkül. ha odamész hozzá és leáll veled dumálni az már többet jelent.
mondjuk nem szívesen jönnék össze olyan csajjal akinek van barátja de minden jöttmenttel flörtöl. persze ha csak dugni kell ok, de kicsit olyan r . banc style. ennyi erővel mehetnék k . rvához is, az is mindenkivel összefekszik.
tehát a legjobb módszer: megkérdezed...
Szerintem felesleges elsőre a virág, de hallottam ilyenről (a barátnőmet akarta elvinni), hogy egyből virággal állított oda a gyerek és hallgattam hónapokig hogy ez mekkora tett volt.
Szerintem elég valahova elhívni kettesben és minden egyből kiderül. A megfelelő keretek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!