Hogy öltözködnek és hogy viselkednek a punkok?
Google sokat elmond erről.
Alapvetően nem definiált az öltözködésuk. Sokan bakancsot, bőr kavaró, farmert, szegecseket, színes/együtteses pólókat hordanak. Mások átlagosan, vagy sportosan. Igazán minden belefer.
Tudod, a híres mondás szerint megpróbátak össze hozni egy anarchista társaságot, de senki nem volt hajlandó betartani a s szabályokat.
Konyorgom, ne legyel divatpunk...
Ha megis erdekel az egesz, akkor ajanlom figyelmedbe a "This is England" c. filmet. Eygebkent a Martens altalaban alap, fekete, szurke, voros szinek, tetovalasok, piercingek, extrem frizurak.
Próbálj meg bekerülni egy punk társaságba..ezt igazából leírva nehéz jellemezni, a viselkedés részét legalábbis.
Nincs szabvány öltözék a punkok számára, meg úgy alapjaiban véve semmire sincs egy meghatározott séma, kivéve munkahelyen, ahol ugye..előírások vannak.
Egy öntudatosnak mondható punk, úgy öltözködik, ahogy akar, ahogy az neki jólesik.
Én pl..
15 soros bakancs
3/4-es felvarrókkal, szegecsekkel díszített nadrág/sima kék farmer, sima fekete farmer, hipózott farmer, vagy egy kedvencem..a 2 nadrágból összerakott "nadrág"
De felveszek melegítőt is, vagy rövidnadrágot, ha éppen ahhoz van kedvem..
Láncokat is szoktam rakni, kutyalánc, játszótéri lánc, vagy valamit, ami éppen megtetszik.
Karkötőket nem nagyon hordok, esetleg csak no nazis csuklószorítót szoktam felvenni.
Nyakláncom nincs, gyűrű nincs, fülbevaló nincs, sem pc.. majd ha kell, csináltatok
Tarajom nemrég nyírattam vissza 10cm-re, mert már necces volt felállítani, túl sok idő, túl sok szappan..
Viselkedésre sincs kimondottan szabály, ahogy jónak érzed..ez az egész szerintem, igazából erről szól, viselkedj úgy, ahogy azt te jónak érzed.
kinézet:mint egy jól szituált csöves. "Köpködök és taccsolok
Mindenre, ami ragyog."
viselkedés:álltalában normális,buli előtt,alatt,után:ivás ordibálás,taccsolás,eszmélet-vesztésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!