Szerintetek mit gondol igazából egy nő amikor azt mondja, egy nemrég lezárt kapcsolata miatt nem akar újat?
Nagyon megtetszett első látásra, leszólítottam, meghívtam egy üdítőre (igazából bármire meghívtam volna). Elfogadta a meghívást. Azt mondja, hogy ha barátként elfogadom, akkor ok, De egyenlőre nem több, meg kell ismernie, talán alakulhat a későbbiekben...
32F a lány pedig pár évvel fiatalabb
Ha előtte nem ismertétek egymást én is azt mondtam volna a helyében, hogy mg kell, hogy ismerjelek, aztán majd meglátjuk.
Szerintem ez így rendben van.
Bármi lehet.
Az is, hogy tényleg tetszel neki, de lezáratlan ügye van.
Az is lehet, hogy ez az általános szövege azért, hogy ne elsőre vigyék ágyba.
Az is, hogy tényleg meg akarja figyelni milyen férfi vagy.
És végül az is, hogy eleve csak barátnak szánt.
Mindezeket biztos nem mi, hanem Ő és az idő dönti el. Te csak udvaroljál, de légy türelmes és soha ne viselkedj úgy, mint egy barát, mert magadat teszed azzá. Figyeld a jeleket. Hajpiszkálás, ruhaigazgatás és még ezer apró jel van ami azt jelzi, hogy igenis tetszel neki. Ha szinte egy sincs akkor tényleg csak barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!