Miért van itt mindenki beparázva, hogy nem lesz
kapcsolata?
Figyelt kérdés
Komolyan egyesek már foglalt nőkre is ráhajtanának, csak mondjon már valaki igent. Miért van mindenki ilyen betegesen elkeseredve?
Én 21 vagyok, lány, először van kapcsolatom, mégse gondoltam soha, hogy szinglin halok meg, vagy hogy ha most szakítok, sose lesz senkim. Pedig nem vagyok szépségkirálynő, és a természetem sem főnyeremény.
Nem is tudom. Talán mert eddig soha nem volt senkim éés mindenki elutasította a közeledésem. Akkor most miért is reménykedjek?
2015. márc. 2. 09:23
2/17 anonim válasza:
Ad 1 te lány vagy
ad 2 még csak 21 éves
ad 3 képzeld vannak akiknek tényleg nehéz és ha még velük is van probléma akkor is k**úrvára elegük van abból ha már 10 vagy 15 nő elutasította őket, , képzeld baromira elmegy tőle az embernek a kedve és már reménytelennek tartja.
2015. márc. 2. 09:24
3/17 anonim válasza:
1 es :
Hát honnan tudod hogy a következő is elutasítana? Aki feladja az az igazi vesztes. Amíg nem adod fel és küzdesz, addig van esélyed a győzelemre. Amint feladod és nem próbálkozol na úgy látod sose lesz..
2015. márc. 2. 09:25
4/17 anonim válasza:
Azért nem gondolod mert fiatal lány vagy. Bármikor találsz magadnak pasit. Egy átlag fiúnak nem ilyen könnyű párt találni. Egy idősebb nőnek meg még nehezebb.
2015. márc. 2. 09:29
5/17 A kérdező kommentje:
Nekem se ment könnyen, 19 éves koromig nem is volt komoly kapcsolatom.
2015. márc. 2. 09:31
6/17 anonim válasza:
Szerintem csak önsajnáltatás van, senki sem gondolja komolyan, amit ír.
2015. márc. 2. 09:36
7/17 anonim válasza:
Èn nem vagyok beparázva ez miatt. Èn azèrt vagyok beparázva mert nem tudom hogy mi az èletem cèlja, èrtelme. Nem tudom hogy mit dolgozzak, minek dolgozzak. Ilyesmi. Mindekinek megvannak az alapösztönei ès eközött van a párzás, a gènek örökìtèse is. Meg hogy ne maradjon senki egyedül. Van egy mondás, az ember társas lèny, ès tènyleg az.
2015. márc. 2. 09:50
8/17 anonim válasza:
Nem azon vagyok beparázva, hogy nem lesz senkim, hanem hogy hogaan fogom kibírni. Sajna egy picit szerelmes és romantikus típusu vagyok. És mostmár nem szeretek közösségbe járkálni (munkahely, bevásárlás, Balaton part...) mert eszméletlenül fáj a szívem, rosszul esik ha meglátok egy szimpatikus lányt (most nem a nqgymellü plázacicákra kell gondolnotok) egy átlagos lányért is nagyon odáig tudok lenni. Most hogy itt a tavasz, jön a nyár, hát nem tudom hogy oldjam meg ezt a problémát. Mert sajna nem vagyok jópasi, tehát felesleges volna bárkit os megpróbálnom meghódítani.
2015. márc. 2. 09:54
9/17 anonim válasza:
Mi az életed célja 7 es? Hát az amit mondasz hogy az legyen. Kezdj bele bármibe ami egy kicsit is tetszik, vagy érdekel, és vidd fel olyan magas szintig amennyire csak tudod..
2015. márc. 2. 09:57
10/17 anonim válasza:
én ha pár éven belül nem kapok nöt, akkor felcsapok nemi eröszaktevönek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!