Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha valakit tényleg érdekelsz,...

Ha valakit tényleg érdekelsz, hiányol, az keres. Ha valakinek érzései vannak valaki felé/iránt, nem teszi meg, hogy nem keresi az illetőt, ha van rá lehetősége, nemde? 22L

Figyelt kérdés
2015. febr. 27. 19:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Várj kicsit,talán dolga akadt :)

Egy ideig mondjuk te kereshetnéd,aztán kicsit leállnál ezzel és hagynád hogy ő is érdeklődjön.

Mert ha mindketten a másikra fogtok várni,abból semmi sem lesz..

Egy ideig én rohangáltam a barátom után,amikor ismerkedtünk,aztán hagytam a francba,mert láttam,hogy nem nagyon érdeklődik irántam..

Miután 2 napig nem irtam,ő nyilt meg felém és kérdezgette miért nem irtam neki,aminek örültem,mivel érdeklődött és hiányolt.

2015. febr. 27. 19:39
 12/15 anonim ***** válasza:
De megteszi, megteheti. Személy szerint például azért nem szoktam keresni a lányok társaságát különösebben, mert nem akarom, hogy csalódjon, vagy hogy túl unalmasnak tartson. Ha felhív/ír/üzenetet küld, szívesen beszélek vele, válaszolok neki, de csak amennyit épp muszáj. Van olyan, hogy néha azon kapom magam, hogy hangoskönyvként beszélek mobilon, vagy épp regény írok, olyankor koppanok, hogy a szófоsásomra ennyire senki sem lehet kíváncsi, úgyhogy visszafogom magam és inkább lerázom az illetőt.
2015. febr. 27. 19:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Engem érdekel egy srác, akit egyszer megbántottam. Nem keresem, mert nem akarom, hogy úgy érezze, ha nem kell kidobom, ha meg kell akkor egyből ugrok rá. De hiányzik nagyon is, csak jobb így emlékezni rá, mintha írnék neki és kiderülne hogy már utál.
2015. febr. 27. 20:05
 14/15 anonim ***** válasza:
En egy csajjal vagyok igy, h nem irok neki, mert megigertem, h nem zaklatom szakitas utan, mar ugyse lesz a regi semmi sajnos
2015. febr. 27. 20:14
 15/15 anonim ***** válasza:

szerintem az a baj, hogy mindenki túl sokat agyal a dolgokon. írjak? ne írjak?

ha valakivel beszélni akarsz, tedd meg. ha valamit mondani akarsz, mondd el. ha kérdezni akarsz, kérdezz. ilyen egyszerű. sok félreértést el lehetne ezzel kerülni.

2015. febr. 27. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!