Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek nincsen más lehetősége arra, hogy lánnyal
ismerkedjen, találkozzon; akkor ki melyik variációt
választaná az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
1. Felregisztrálna egy társkereső oldalra
2. Megpróbálna valahol valakit megszólítani; pl. utcán, buszon, boltban
3. Felkeresne egy prostituáltat
Egyszerre többet is lehet választani, és indokolni is lehet, ha valaki úgy gondolja. Megfigyeltem, hogy az ilyen témákban eléggé megoszlanak a vélemények, és most megpróbáltam ezeket a dolgokat egybefűzni ebben a kérdésben. Nyilvánvalóan ez a személyiségtől és az élethelyzettől függ; mindenki a saját tapasztalataiból indul ki. Emiatt is érdekes ez a téma véleményem szerint.
2012. júl. 5. 23:22
1/8 anonim válasza:
A kettesen kívül a többi nem opció
2012. júl. 5. 23:24
2/8 anonim válasza:
hallottad már azt a mondást, hogy "ha nincs olyan út, ami nekem jó, akkor csinálok magamnak"?
2012. júl. 5. 23:24
3/8 anonim válasza:
prosti. mégpedig azért, mert a testiséget meg kell tapasztalni, ki kell próbálni, mielőtt komolyabbat szeretnél...azért hogy ott már gördülékenyebben menjenek a dolgok...remélem érted mire gondolok. plusz az, h már volt szex, tudja az illető, h mi az, akkor már egyfajta teher is lekerül a válláról. Ha ez megtörtént, akkor jöhet a társkereső...a leszólitósdi nem igazán müködik szvsz, csak ha tényleg nagyon jól nézel ki...és akkor is főleg szórakozóhelyen, nem buszokon meg abc-kben
2012. júl. 5. 23:27
4/8 anonim válasza:
prosti tuti ne a végén aids-es leszel társkeresőre akkor ha nem nézel ki jól mert ott egy hú de jó pasit ,csajt nem találsz a leszólítás meg ok
2012. júl. 5. 23:30
5/8 anonim válasza:
Mindhárom lehetőséget kipróbáltam, csak nem ebben a sorrendben, pár évvel ezelőtt még csak társkeresőkre regeltem. Tavaly már úgy lent voltam, hogy elmentem prostihoz, lakásoshoz, aki egyáltalán nem veszélyesebb, mint egy bulis részeg tini pin@ betegségek tekintetében. Harmadjára pedig leszólítottam lányokat is utcán, boltban, buszmegállóban. Semmi siker, de legalább elmondhatom, hogy én megpróbáltam. Rájöttem, hogy bennem van a hiba és a lányok hatalmas igényeinek nem tudok megfelelni. Se magas, se izmos, se bunkó nem vagyok.
2012. júl. 5. 23:40
6/8 anonim válasza:
Ja és mivel prostival vesztettem el, emiatt valószínűleg egy lány sem adna esélyt neekm az ismerkedésre, nem értenének meg, persze ők amikor bulikban sok-sok egyéjszakáson vannak túl, akkor mégis mitől jobbak ők tőlem és milyen jogon ítélnek el emiatt, kérdem én?!
2012. júl. 5. 23:44
7/8 anonim válasza:
a társkeresökkel kapcsolatos sztereotipiáitok egyszerüen NEVETSÉGESEK.
Valahogy a társkeresök tömve vannak csajokkal,
meg egyesek onnan dugják SORBA a nöket. Mondjuk heti többet is, elsörandin. Ha valo életben tudsz csajozni, akkor társkeresön is, meg mindenhol.
2012. júl. 5. 23:50
8/8 anonim válasza:
Sosem prostizam, nem volt rá szükségem.
A társkereső jó, nagyon sok érdekes randim volt, szeretek ismerkedni. Jó a leszólítás is, de valószínűbb a siker, ha az ember eljár egy-két társaságba rendszeresen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!