Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha valakit tényleg érdekelsz,...

Ha valakit tényleg érdekelsz, hiányol, az keres. Ha valakinek érzései vannak valaki felé/iránt, nem teszi meg, hogy nem keresi az illetőt, ha van rá lehetősége, nemde? 22L

Figyelt kérdés
2015. febr. 27. 19:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nem mindig ilyen egyszerű
2015. febr. 27. 19:25
 2/15 anonim válasza:
hianyzik, szeretem. megsem egy hete, tudom, hogy varja..
2015. febr. 27. 19:26
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is így van. Sajnos azt látom, hogy a barátom sosem keres, ami nagyon fáj, de kezdem észrevenni, hogy lehet, hogy ő nem szeret engem annyira, mint én őt :(
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

De megteszi !!!!!!

Én se keresek egy lányt már egy ideje, mert nagyon de nagyon szeretem, és egyszerűen fáj vele beszélni is.

5/15 anonim ***** válasza:
Sose lehet tudni. Van, aki taktikázik, van, aki várja, hogy a másik keresse, de ő ilyen-olyan okokból semmi energiát sem feccölne az ismerkedésbe. Másrészt meg én is jártam úgy, hogy azt éreztem, biztosan kudarcot vallottam az illetőnél, és soha a büdös életben nem állna többé velem szóba, ezért buta fejjel kerültem őt, pedig első látásra beleszerettem, és lett is volna lehetőségem arra, hogy keressem. Szóval sokféle oka lehet a másik ember hallgatásának, ezt nem árt tisztázni valahogyan.
2015. febr. 27. 19:27
 6/15 anonim ***** válasza:
Árnyaltabb. Az első mondat legtöbbször igaz. A második már neccesebb, mert, nem fogok én sem keresni egy olyan lányt, aki nem viszonozza az érzéseimet. Mi férfiak, ennél azért okosabbak vagyunk, hogy olyan szekér után fussunk, ami nem vesz fel...ez csak egy példa volt.
2015. febr. 27. 19:28
 7/15 opened paradise ***** válasza:
Nem feltétlenül. Én sose írok újra senkinek sem,de nem azért,mert nem akarnék,csak nem akarok teher lenni...
2015. febr. 27. 19:29
 8/15 anonim ***** válasza:
ÉS ez kölcsönös? Te szoktad keresni?
2015. febr. 27. 19:30
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne az embernek ego-ja, akkor ez igaz lenne, de mivel nagyon makacsak tudunk lenni ezért nem igaz.
2015. febr. 27. 19:31
 10/15 A kérdező kommentje:
Írt. Válaszoltam. Aztán nagyon aranyosan ő is válaszolt nekem. De most nem. Gondolom lesz@r...
2015. febr. 27. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!