Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha nem tudom...

Mit tegyek, ha nem tudom lejjebb adni az igényeim? L

Figyelt kérdés

Mindig csak különleges srácok tudják felkelteni az érdeklődésem sajnos. Zenészek, művészek, akik eltérnek az átlagtól. Nagyon tetszenek a rocker és a goth pasik is.

De egyáltalán nem valók hozzám.

Hogy értessem meg magammal, nekem az "átlagemberek" közt kell keresgélni?

2015. febr. 23. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Majd ha 25 éves szűzként szétrobbansz a libidótól akkor még a szomszéd Józsi bácsi is vonó lesz.
2015. febr. 23. 10:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt, hogy nem valóak hozzád?
2015. febr. 23. 10:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rocker lány. Hallgatok ugyan rockzenét, de átlagosan öltözködök, személyiségre is visszafogott vagyok
2015. febr. 23. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg rocker férfi van, aki már elég érett ahhoz, hogy ne öltözködjön úgy az utcán, akár egy karácsonyfa. Az, hogy rockerekkel és művészekkel ismerkedsz, abban nincs semmi gond, ebből az igényedből ne adjál le, csak vedd észre, hogy nem az a rocker, akinek hosszú sötét haja van és bőrszerkóban meg acélbetétesben toporzékol a 4-6-os villamoson.
2015. febr. 23. 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki acélbetétesben van az nem feltétlenül rocker, lehet skinhead is. Amúgy tényleg van sok rocker aki nem jár acélbetétesbe meg bőrruhába, csak arról nem sejted hogy rocker ha az utcán meglátod, mert nem feltűnősködik.
2015. febr. 23. 10:45
 6/7 Foxy Lad válasza:

Nincs ezzel semmi baj, ha az "átlag ember" nem érdekel, akkor azzal amúgyis fölös próbálkozni.

Vagy alakul az érdeklődésed, vagy keress olyat aki burkoltan művész, szóval nem öltözik úgy meg nem áll ki az öt piercing a szájából, de akár hobbi szinten űzi az alkotást.

Én pl mindig is rajzolós voltam, rajzfilmeken nőttem fel és szeretek is ezért rajzfilmes stílusban rajzolni mikor tehetem, van egy más világnézetem, amivel oskan nem értenek egyet, de mégsem öltözök ki úgy mint Mickey egér. ;)

2015. febr. 23. 10:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Kisse felszínes vagy ha valaki csak a zenei stílusa miatt jon be...
2015. febr. 23. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!