Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Adjam lejjebb az igényeim? L

Adjam lejjebb az igényeim? L

Figyelt kérdés

Ha átlag felettien szép az arcom (smink nélkül is), átlagosan szép az alakom, viszont nem vagyok címlaplány alkat, vannak kisebb hibáim (pl méretéből adódóan lóg a mellem, nem izmos a hasam, nem görögdinnye a fenekem) akkor lejjebb kéne adnom az igényeim párkeresés terén?

Nem bukok az izmos menő pasikra, az átlagos testalkatú különleges arcú srácok tetszenek.

Lejjebb kéne adnom, ha sok bennem a hiba?

2015. febr. 7. 14:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Aha.
2015. febr. 7. 14:01
 2/21 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, főleg hogy azt mondod hogy az átlagos pasik tetszenek.

Egy átlagos 22F

2015. febr. 7. 14:02
 3/21 anonim ***** válasza:
69%
Ha találsz így is párt ne add lejjebb. Egyébként szerintem a belső többet számít. De te tudod.
2015. febr. 7. 14:02
 4/21 anonim ***** válasza:
0%

nem ártana :))

egy nőnek a teste legalább annyira fontos mint az arc,sőt fontosabb is.hisz erre izgulsz fel,nem az arcára.

arc akkor fontosabb ha nézegetni akarod sokat párkapcsolatban :D arc legyen átlagos,test meg bomba,az úgy jobb mint fordítva

2015. febr. 7. 14:04
 5/21 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. febr. 7. 14:04
 6/21 anonim ***** válasza:
Ne adj lentebb az igényeidből, szép vagy így is. Tarts ki az elvárásaid mellett, eljön még számodra a lovagod! Csak azért, mert egyedül vagy, még nem kell kikötni valaki olyan mellett, aki számodra nem vonzó.
2015. febr. 7. 14:07
 7/21 anonim válasza:

Nézd, nekem is nagyon magasak a standardjaim fiúk terén ~ ezért is nem volt soha barátom, mert finoman elküldtem azokat, akik be akartak próbálkozni, de nekem nem tetszettek.

Sokan is piszkálnak, hogy milyen válogatós vagyok, és soha nem lesz senkim.

Na de a lényeg. Rengeteg szépséghibám van nekem is. (pl. anyajegyek) De soha nem gondoltam arra, hogy lejjebb kéne adnom. Másrészt azért is, mert nem tudom.

És szerintem a kinézetünk mértéke nincs arányban azzal, hogy mit érdemlünk.

2015. febr. 7. 14:09
 8/21 anonim ***** válasza:
Nah jó, most felcsigáztad az érdeklődésem. Kíváncsi lennék most akkor hogy is nézel ki. Szívesen látnék rólad egy képet. Ha kapok tőled, szívesen viszonzom. 22/F
2015. febr. 7. 14:17
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Erre nem lehet igent, vagy nemet mondani.

Ne hidd el, hogy nem érdemled meg azt a párt, akit te szeretnél. Viszont legyél nyitott! Ne az egészet nézd. Keress valamit, valami apróságot, ami különösen tetszik. Adj esélyt, hogy levegyenek a lábadról.

Pl.:

Nekem a nagydarab barna szemű pasik jönnek be,cuki mosollyal. A párom még is sovány és kék szemű. A mosolya szép és jó a humora. A többi onnantól elenyésző. Viszont azóta sokat hízott szerencsére, mióta együtt vagyunk.

Másik munka helyemen volt egy srác, aki úgy nézett ki, mint Fran Eisten teremtménye. Nem volt csúnya, csak a polgár pukkasztó öltözködésével inkább félelmetesnek hatott és magának valónak. Sosem érdekelt volna, mint pasi.

Aztán egyik nap egy helyre voltunk beosztva. Az a gyönyörű bársonyosan férfias hang, ami neki volt.... Kiderült, hogy imád olvasni és ragaszkodik a szabályokhoz (kis jó fiú), plusz, arcpirítóan udvarias és kedves volt. No meg jó humorú.

Ezért mondom, nem lehet a kérdésedre igennel, vagy nemmel válaszolni, mert ha nincs meg a kémia, amit a másik külseje indít be, akkor nincs semmi. De adj esélyt, legyél nyitott. Ha megismered a másikat, lehet el kezd tetszeni majd olyasmi, amiről nem is gondoltad volna, hogy tetszhet.

Bocs, hosszú lett.

2015. febr. 7. 14:20
 10/21 anonim ***** válasza:
Ha nincs pasid, az azt jelenti, hogy túl magasak az igényeid, tehát igen.
2015. febr. 7. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!