Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan engedjem lejjebb az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedjem lejjebb az igényeim a nők irányába? Többi lent.

Figyelt kérdés
Leszbikus lány vagyok. Nem nagyon találok magamnak barátnőt, mert akik bejönnek, elég sűrűn heterók. Egyszerűen nem tetszenek nekem azok a leszbikus lányok, akik fiúsabbak. Nekem rövid hajam van ugyan, lazább is vagyok, de a nőiességem sem hagytam el. Az az érzésem, hogy sosem találok magamnak egy számomra megfelelő nőt. Valójában nincs okom a pánikra, mert az előző barátnőim mind nagyon jó nők voltak, nem működött minden, ezért lett vége. Most pedig a társam keresem, de szinte képtelen vagyok lemondani az igényeimről és az elvárásaimról. Valakinek sikerült ez már? Hogyan csinálta? Nincs már türelmem keresgélni. :/

2014. máj. 28. 19:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Most jól értem, hogy neked a külső tulajdonságok az elsődlegesek? Hány éves vagy?
2014. máj. 28. 19:25
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen, fontos a külső. 24.
2014. máj. 28. 19:25
 3/13 anonim ***** válasza:

először azt válaszd ki, hogy mihez tartod magad. nálam egy ilyen tulajdonság van: érdekes legyen.

sokféle srác be tud jönni. de ehhez kellett a döntés, hogy ezt veszem előre.

2014. máj. 28. 19:31
 4/13 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon fontos, hogy a lány maga okos, jó humorú legyen. De a külső az, amit elsőre meglátok. És ha a beszélgetés közben rájövök, hogy okos is és jó humorú is, akkor nagyon rendben van. De ha heteró, akkor meg megszívtam. :/
2014. máj. 28. 19:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Barátaid nincsenek? Ők tudnak a hajlamodról? Esetleg összehozhatnának ők is valakivel...
2014. máj. 28. 19:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell lemondanod az elvárásaidról :) Ne ess pánikba, meg fogod találni a megfelelőt szerintem, attól még ne adj lejjebb, azért mégiscsak nem mindegy az embernek kivel van együtt, szerintem legalábbis. Egyébként szerintem pont ez a nehéz az egészben, hogy a nőies leszbikus lányokat nehezebb megtalálni, vagy esetleg kiszúrni. Bár van akinek jól megy, hogy felismerje őket :)
2014. máj. 28. 19:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen természetes, hogy nem akarsz olyannal ismerkedni, aki nem tetszik. Én biszex lány vagyok, és átéltem már a problémádat, rendszerint a nekem tetsző nők mind heterók, leszbikusok közül meg mindig a bikanyakú, férfias, kamionsofőr kinézetűek akadnak rám. Ne add lejjebb az igényeidet azért, hogy legyen valakid, főleg hogy nem akkora elvárás az, hogy tetsszen az illető külseje. Ne hagyd, hogy az itteni forever alone lúzerek a lelkedbe tapossanak azzal, hogy felszínes vagy, mert nem adsz esélyt minden trollnak, nem a nők lelkével szexelsz.
2014. máj. 28. 19:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Most nem hiúságból mondom, de én is a szebbik, nőiesebb lányok közé tartozom, viszont én kezdeményező típus vagyok, így általában nem okozott gondot rájönni a rám a vadászóknak a beállítottságomra. Szóval van remény. Amúgy meg olyan közösségbe kéne mozognod, ahol többségben ilyen lányok fordulnak elő, gyakorta oldottabban folyik a dolog.
2014. máj. 28. 19:48
 9/13 A kérdező kommentje:

5: Hogyne lennének. Mindenki tudja, nyíltan vállalom, hogy leszbikus vagyok és még így is nehéz.

6 és 7: Köszi, hogy motiváltok. Nem tudok tényleg együtt lenni olyan nővel, aki nem tetszik és ezek a kamionsofőr, férfias, tetovált, arcpiercinges nők nagyon nem jönnek be. :(

2014. máj. 28. 19:53
 10/13 A kérdező kommentje:
8: Az a baj, hogy alig ismerek a környéken leszbikus, vagy biszexuális nőt. :/ Akit ismerek, annak már van barátnője, de legfőképp ők a barátaim és az tabu.
2014. máj. 28. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!