Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem lejjebb az igényeim a nők irányába? Többi lent.
Figyelt kérdés
Leszbikus lány vagyok. Nem nagyon találok magamnak barátnőt, mert akik bejönnek, elég sűrűn heterók. Egyszerűen nem tetszenek nekem azok a leszbikus lányok, akik fiúsabbak. Nekem rövid hajam van ugyan, lazább is vagyok, de a nőiességem sem hagytam el. Az az érzésem, hogy sosem találok magamnak egy számomra megfelelő nőt. Valójában nincs okom a pánikra, mert az előző barátnőim mind nagyon jó nők voltak, nem működött minden, ezért lett vége. Most pedig a társam keresem, de szinte képtelen vagyok lemondani az igényeimről és az elvárásaimról. Valakinek sikerült ez már? Hogyan csinálta? Nincs már türelmem keresgélni. :/2014. máj. 28. 19:22
11/13 anonim válasza:
Én nőies vagyok teljesen, nekem is a nőies lányok tetszenek, de olyan belsőt amilyet én szeretnék, az életem során egy lányban láttam meg, aki persze heteró.
Akik itt tetszettek, beképzeltek voltak...
A túl jó nők elvárják hogy "kinyald a s.eggüket" magyarul...
Így az írásaidból ítélve ugyanolyan felszínes lehet a gondolkodásod, mint a többi jó nőnek, azért sok szerencsét!
12/13 A kérdező kommentje:
11: Nem várom el azt, hogy kinyalják a s*ggem is, elég ha csak a p*ncim. ;) Viccet félretéve igen, van nagyon sok beképzelt ember, de szerintem felesleges általánosítani. Én nem tartom magam beképzeltnek és mások sem tartanak annak...
2014. máj. 29. 09:54
13/13 anonim válasza:
Értem. Akkor lehet csak engem hoz össze a sors ilyen emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!