Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Adjam lejjebb az igényeim? L

Adjam lejjebb az igényeim? L

Figyelt kérdés

Ha átlag felettien szép az arcom (smink nélkül is), átlagosan szép az alakom, viszont nem vagyok címlaplány alkat, vannak kisebb hibáim (pl méretéből adódóan lóg a mellem, nem izmos a hasam, nem görögdinnye a fenekem) akkor lejjebb kéne adnom az igényeim párkeresés terén?

Nem bukok az izmos menő pasikra, az átlagos testalkatú különleges arcú srácok tetszenek.

Lejjebb kéne adnom, ha sok bennem a hiba?

2015. febr. 7. 14:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szép arccal és nagy mellel semmit nem kell lejjebb adnod, ha meg amúgy sem a szépfiúkra, hanem a különleges arcúakra buksz inkább, akkor hol itt a probléma?
2015. febr. 7. 14:25
 12/21 anonim ***** válasza:

"Nem izmos a hasam,nem jo a fenekem"

Valtoztass talan?

Fiatalon nem kene beletörődni a hibakba..

2015. febr. 7. 14:27
 13/21 anonim ***** válasza:
lejjebb
2015. febr. 7. 14:29
 14/21 anonim ***** válasza:
A benső világot illetően ne mondj le az igényeidről, a külső viszont csak részletkérdés...
2015. febr. 7. 14:43
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem gondolkozz komoly kapcsolatban, ott nem a külső számit, hanem a belső.
2015. febr. 7. 15:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Lejjebb, aha :)
2015. febr. 7. 15:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Én sosem adtam lejjebb és nem is adom, mert nem tudom, és az már nem lenne igazi, az olyan lenne mint a jobb mint a semmi.
2015. febr. 7. 15:23
 18/21 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem nincsenek is nagy igényeid. Minek adnád őket lejjebb?

És ha lóg a melled? Nem izmos a hasad?-Hány lánynak olyan? Nem soknak. Nincs görögdinnye feneked?-Nem vagy egyedül ezzel.

Ne akarj tökéletes lenni. Lesz olyan srác, akinek tökéletes leszel :)

2015. febr. 7. 15:24
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem kell lejjebb adnod az igényeid. Ha van aki megtetszik, akkor próbáld meg felkelteni irántad az érdeklődését.

Amúgy az alapján amit megadtál magadról szerintem elég csinos lehetsz.

És különleges arcú srácok alatt mégis mit értesz?

Volna kedved egy képcseréhez? 25/F

2015. febr. 7. 15:34
 20/21 anonim ***** válasza:
szerintem egyszerű a képlet: bejössz azoknak a férfiaknak akik neked tetszenek? ha a válasz igen akkor nem kell, ha a válasz nem akkor meggondolandó.
2015. febr. 7. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!