Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan növeljem az önbizalmam?...

Hogyan növeljem az önbizalmam? 17/f

Figyelt kérdés
sokszor van ,hogy emberek közt nem tudom h hogy viselkedjek nem e nézek ki hülyén ilyenek..
2015. febr. 20. 21:40
 1/1 anonim válasza:

Meg kell találnod a saját stílusud és találj egy biztos pontot magadban. Ez a biztos pont lessz az önbizalmad forrása. Rá kell jönnöd, hogy mi az amiben jó vagy és arra öszpontosíts.

Velem is hasonló volt a helyzet nagyon sokáig. Én úgy tudtam kitörni ebből, hogy elkezdtem táncolni. Ez lehet hogy hülyeségnek tünik de tényleg bevált. Rájöttem, hogy kiemelkedő muzikalitásom van amiért elkezdtek tisztelni a suliba és egy idő után már nem stresszeltem azon, hogy esetleg én egy vesztes vagyok akinek semmi sem sikerül. Ha egy egy nagyobb szünetben elkezdtem táncolni zenehallgatás közben, máris körülkaptak a jó csajok és tapsolni kezdtek. Az elött megsem mertem szólítani őket, mert úgy gonndoltam, hogy nem vagyok velük egy szinten. Aztán meg már ők vártak minden reggel a suli elöt.

"sokszor van ,hogy emberek közt nem tudom h hogy viselkedjek"

Légy olyan amilyennek szeretnéd magadat látni és idővel olyanná válsz. Persze ne spilázd túl! Légy szilárd abban amit elhatároztál és ne hátrálj meg! FÉRFI VAGY! Légy alfahím! Bizonyíts magadnak és egy csipetnyi egó növelés sem árt.

"nem e nézek ki hülyén "

Ha minden nap ápoltan és jól rendezetten mész társaságba akkor nincs min stresszelned. Nem bűzlessz, nem vagy kócos stb... Nem kell az, hogy a legdrágább öltözékeket hord magadon, vagy a legdivatosabbakat.

Kemény harc ez az önbizalomhiány, én tudom jól. Sok sikert!

2015. febr. 25. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!