Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy növeljem az önbizalmam? 17/f

Hogy növeljem az önbizalmam? 17/f

Figyelt kérdés
Szépnek tartanak a lányok,de én sosem viselkedek megfelelően.. Visszahúzódó gátlásos vagyok. Alkatom:190cm magas vagyok. Úszok olyan is az alkatom. Kb 85kg vagyok
2014. szept. 28. 23:49
 1/4 anonim ***** válasza:
csinálj olyat amit nem mernél vagy kínosnak , cikinek, égőnek éreznél, feszegesd a határokat, ne adj mások véleményére, lépj ki a komfort zónádból :) kb ennyi, ha az első lépéseket megteszed akkor már változol is, pl holnap, de tényleg holnap beszélgess valakivel a buszon vagy az utcán, ha csak az időjárásról akkor arról, fontos hogy idegen személy legyen, lehet egy jó csaj, egy öreg néni, vagy egy apuka, tök mind1 de próbáld ki :)
2014. szept. 28. 23:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondogasd magadban sokat hogy; "szuperkan vagyok"! Ez álltalában segít.
2014. szept. 29. 00:23
 3/4 anonim ***** válasza:
2. es vagyok,. tényleg, a rossz tulajdonságokon változztass, a jókat meg iyleneket hogy király vagyok mondogasd akár magadban akár mások elött de el fogod hinni tudat alatt :D
2014. szept. 29. 00:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Ilyen test alkat elől afrikáig menekülnék. Tied az egész világ, ne viccelj már! Ránézel valakire meghal! Mitől kéne gátlásosnak lenned? Nyugodtan csináld amit akarsz, ha rád szólnak ott a határ, már ha rád mernek. A ló túloldalára sem kéne átesni és egomanóvá fejlődni.

Esetleg tűz ki célokat magad elé, eleinte kisebbeket. Érj el sikereket, küzdj és merj küzdeni.

2014. szept. 29. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!