Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan növeljem az önbizalmam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan növeljem az önbizalmam és a bátorságom?

Figyelt kérdés

Van olyan hogy úgy érzem,hogy most simán letudnék szólítani egy lányt,van amikor meg egyáltalán nem.

Múlt héten egy lány mellett ültem a buszon,(nagyon szép volt...)amikor felszálltam már akkor kinéztem és ő is engem,végig egymás néztük majd amikor odafordultam hozzá megkérdeztem hogy szabad lesz? Mosolyogva bólintott,minden kanyarban kicsit közelebb mentem hozzá,ő nem húzódott arrébb,de nem szólítottam meg most meg bánom..

83 kg vagyok és 183 cm magas kb. (14 éves) régen fociztam 3 éve hagytam abba,lábakban erős vagyok,hasamon van egy kis felesleg,arcom talán egy kicsit pufibb ha előrehajtom a fejem akkor van egy kis tokám is,elől kicsit felzselézve a hajam.De valamiért nem nagyon mernék leszólítani egy lányt a buszon,mindenki nézne,és utcán ha sétálok egy lánnyal akkor,úgy érzem mindenki engem néz és azt veszi le hogy tetszik nekem..

2013. ápr. 7. 14:07
 1/1 anonim ***** válasza:
ÉS miért baj az ha azt veszik le, hogy tetszik neked? Nem azért sétálsz vele, mert tetszik, vagy mert a barátnőd?:) Ezt kell megértetned magaddal, hogy nem ciki amit csinálsz, és igazság szerint ha te a buszon leszólítasz valakit, n3em fogja mindenki azt nézni, hogy te mit csinálsz. AMikor te utazol és valaki leszólít egy lányt, te mindig és egészen végig őket bámulod? Nemhiszem..olyankjor te tartozol a tömegbe, most meg kikerülsz a tömegből, de a tömeg ugyanúgy viselkedik nélküled is majd :) Nyugodtan, hadd nézzenek ha akarnak, akiik néznek, azoknak nincs csajuk vagy pasijuk :D
2013. ápr. 7. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!