Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Nincs önbizalmam.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nincs önbizalmam.

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok.. régebben volt önbizalmam, sok barátnőm is volt. De mára már nincs önnizalmam. Igazából félek a vissza utasítástol. :s mert régebben egy 8 hónapos kapcsolatom volt de a lány megcsalt aztán el is hagyott , persze elötte meg, az örök szerelme voltam meg hogy velem akarja le élni az életét, és énis így éreztem, és olyan szinten össze tőrte a szívem , hogy teljesen önbizalom hiányos lettem, meg félek hogy ugyanijen lányt fogok ki :s mit tegyek?
2013. márc. 22. 22:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Az ilyen mekkora egy köcsög már!

Szerintem egy kis idő kell csak, utána lesz majd önbizalmad megint.

ez a kockázat, hogy egy ilyet fogsz ki... meg benne van. Ezért kell valakit jobban megismerni, mielőtt feleségül veszed :D

2013. márc. 22. 22:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen énis azt érzem néha hogy még nem állok készen egy új kapcsolatra, csak hiányzik a szerelem :s
2013. márc. 22. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!