Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan növeljem meg az önbizal...

Hogyan növeljem meg az önbizalmam? 16/F

Figyelt kérdés

Főleg lányok körében vagyok félénk. Eddig kétszer mondtam el lánynak, hogy tetszik, de azt is csak facebookon... Tudom ez így egy kicsit szánalmas, de mindkétszer elutasítást kaptam. Az egyikkel ismertük egymást, egy suliba jártunk párszor beszélgettünk, de csak neten mertem megkérdezni. A másik csaj pedig egy évvel fiatalabb volt tőlem és a régi sulimba járt, de csak azután érdeklődtem iránta amikor eljöttem onnan. Mindkettő fb-on elutasított és mostmár cseppnyi önbizalmam sincs. Mindig ürügyekez keresek, hogy miért ne menjek oda egy csajhoz. Pedig elég sok szép lány van akihez odamennék, de mindig félek az elutasítástól.

Am mindig is sportos voltam, 1-1,5 éve pedig kondizok, ami látsik is.:)

2015. febr. 1. 12:49
 1/6 anonim válasza:
A lányok 95%-a el fog utasítani ha ismerősöd, de te facebookon kezdeményezel. ezen ne lepődj meg. próbáld meg élőben, abból tanul igazán az ember
2015. febr. 1. 12:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Mintha az én sztorimat olvasnám, csak én lány vagyok.

15/L

2015. febr. 1. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
mindig mond hogy hejesvok
2015. febr. 1. 13:22
 4/6 anonim válasza:
Ez tényleg nehéz.. sajnos elég kegyetlenek tudnak lenni. Nekem sincs már túl sok önbizalmam, pedig mások elmondása szerint nnincs velem semmi baj, divatos vagyok, kondizok, és ápolt is vagyok, csúnyának pedig egyáltalán nem mondom magam, ezt mások véleményére, reakcióira is alapozva. Azt tudom javasolni, h próbálj a hibáidból erőt meríteni, és minél több lánnyal ismerkedni/ udvarolni nekik. Az sem feltétlen rossz, ha picit lejjebb adsz az igényeidből, ez a hasznodra válhat. De semmiképp se sajnáltasd magad, mert a gimi vége után már sokkal nehezebb lesz, én is így vagyok vele, hiába mondják, h a fősulin vagy egyetemen minden megváltozik, ha nincs tapasztalatod, csak le vagy maradva. Én például sokat próbálok leszűrni azoknak a lányoknak a viselkedéséből, akik észrevesznek az utcán, és ebből is növelem az önbizalmam. 21/F
2015. febr. 1. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia :-)

Eloszoris, ha olyan lanyoknak momdtad ezt, akik tipilusan, azok a mai lanyok, akkor addig vissza fogank utasitani, mig nem vagy orszagos bunko, nem minden masodik szavad karomkodas, nem hordasz divatos/markas cuccokat, nincs 80000kobetod/ismerosod a kozossegi oldalakon. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy legyel ilyen, valtozz meg, csak az a lenyeg, h jo lanyt valassz. Ne csak a kulso alapjan itelj, mert lehet h valaki kivulrol tetszik, de amig nem tudod milyen belulrol, addig ne mond azt h tetszik. Ha viszont normalis/nem konyvmoly, vagy streber feltetlen, csak mondjuk ertelmes, vagy picit mas, mint a tobbi/ lanynak irtad, akkor az a baj, h fb-n, illetve h ha nem ismered oket, elobb apro jelzeseket kell adni, nem rogton letamadni, a ,,tetszel''-lel. Szoval elobb kozeledj fele, ismerd meg, aztan allj elo a farbaval.

Az onbizalom? Hat csak te tehetsz erte h nagyobb legyen. Tudod, en olyan vagyok, akit nem erdekel masok velemenye, innentol fogva, nincs is semmi bajom az onbizalommal, nem azt mondom h egoista vagyok, csak tudom az ertekeim. Ezt tanacsolom neked is: vedd szamba azt, h mi az, ami jo rajtad/benned, es ne erdekeljen, h mi a rossz, hiszen az iste vagy, es aki azert elitel, mert onmagad vagy, az meg se erdemli h foglalkozz vele :-)

Irtam privatot is, csak gondoltam hatha segithetek masnak is, ha ide kiirom :-)

16/L

2015. febr. 1. 14:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen esetekre van a 324V váltakozó potenciál az általános hálózati csatlakozóba.
2015. febr. 3. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!