Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan javítsam a hozzáállásom...

Hogyan javítsam a hozzáállásom, hogyan növeljem az önbizalmam?

Figyelt kérdés

15/F vagyok.

Alacsony, vékony és csendes.

Kezdem a csajozással:

csajozni "már" nem akarok, mert 99999%, hogy nem tetszem a csajnak, de ha mégis tetszenék neki, akkor valószínűleg az unalom megölné mellettem.

Nincs szó arról, hogy ne lehetne velem hülyéskedni vagy, hogy ne lenne mondanivalóm. De nem szeretek magamról beszélni. Sőt, nem csak magamról... Semmiről sem szeretek/ tudok beszélni. Pedig lenne miről/mit.

Szóval, elég nehéz találni egy csajt, akinek ízlésficama is van és magától beszél 0-24-ben. Hallgatni nagyon szeretem a lányokat, de hiába találok beszédesebb lányt, egyik sem annyira beszédes, mint amilyen nekem "kéne". Aki olyan beszédes, az pedig valószínűleg beképzelt r.b., akit más nem érdekel, csak maga.

A másik meg, hogy ha beszélek, általában nem tudom mit illik mondani, mivel illik viccelni és mit/mivel nem.

Szóval, hiába jófej akarok lenni, a csaj úgy veszi, hogy ledagadtozom/lerib..cozom.

Igazából ugyanígy van a haverokkal is, mondjuk az valamivel könnyebb, tehát abból van már 2-3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!7435643

Elég jó képességű gyerek vagyok, tehát értelmesnek számítok, de nem különösebben érdekel az iskola, általában naponta max fél órát tanulok, de így is simán tartom a 4 egész feletti átlagot.

Úgy vagyok vele, hogy yolo, mert, ha bármi komolyabb dolgot elrontok akkor szemrebbenés nélkül megtudnám magamat ölni, tehát nem nagyon érdekel semmi.

Általában 3-4 dolog van, ami a mindennapi apró problémákból nem csinál öngyilkosságot:

1. Ha van Isten, és látja, hogy öngyi leszek, akkor a pokolra jutok.

2. Fájdalmas

3. Van egy lány, akire ha gondolok, akkor mindig úgy érzem, hogy van egy "célom"

4. "várjunk még holnapig"

Általában a legutolsó ami mindig visszatart, tehát, hogy kivárjam a holnapot, hátha nyerünk a lottón, vagy belém csap a villám, és akkor nem kell foglalkozni a többi dologgal.

Szóval, én tudom, hogy ezek nem jó dolgok, és változtatnom kéne rajta, de igazából nem akarok, de jó lenne mégis.

Mit? Hogy?

Pszichológus drága... Szüleim minimálbér alatt keresnek, ilyenre nem telik :/

sokkal könnyebb és egyszerűbb lenne, ha természetes halált halnék, de nem sikerül.........asdésadasdasádas

dáé,asdá

2014. dec. 13. 19:26
 1/7 A kérdező kommentje:

maybe 1 perc múlva: "Kérdésed nem felel meg a kérdés kiírás alapfeltételeinek, egyen meg a rák"

ja, arra gondoltam, hogy meleg leszek, akkor simán találhatnék párt, nagyobb az esélye *o*

2014. dec. 13. 19:28
 2/7 anonim válasza:
Keress olyan barátokat, akik elfogadóak, akik nem szólnak bele a hibáidba! Kezdj el olvasni, bővítsd az ismereteidet, olvass hírportálokat, legyél érdeklődő és tájékozott, hidd el, egy idő után szinte mindről tudni fogsz beszélni! Ha szeretnéd, írj nyugodtan privátot, és én segítek neked :)
2014. dec. 13. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 15 évesen nem voltam ilyen hülye.
2014. dec. 13. 19:31
 4/7 A kérdező kommentje:

bro, ezt gondoltam, de ezzel nem segítesz

2014. dec. 13. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt még barátnőm és önbizalomhiányos vagyok úgy, hogy tudom magamról, hogy jól nézek ki, szép ruhákban öltözködök, szüleim nem szegények, tehát mindenem megvan, amire szükségem van, sőt! Viszont egy trauma miatt nagyon félek az ismerkedéstől, nehezen bízom meg új emberekben, ebből adódóan alig merek lányokkal beszélni (pedig több is mondta már, hogy tetszem nekik és vallottak is már szerelmet, de egyszerűen semmi bátorságom nincs már), új barátokat szerezni..ja és 17 éves vagyok, szóval nem vagy egyedül!
2014. dec. 13. 19:44
 6/7 anonim válasza:
Ha jó képességű vagy, akkor tanulj rendesen és vetesd fel magad pszichológiára, hogy megértsd, hogy mi történik.
2014. dec. 13. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:
a pchiologus vagy ki a bánat soha nem is tudtam kimondani! nem röhög együtt érez! az nem kerül pénzbe! kivéve ha magánredelésre mész, de miért mennél ha van baj de pénz nincs?
2014. dec. 20. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!