Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ettől javulhatott a közérzetem...

Ettől javulhatott a közérzetem, önbizalmam?

Figyelt kérdés

16F

A haverjaimon kívül mindenkire sz@.rok rá.

Volt 3 edzőtársam akik rendszeresen kibeszéltek (csak pár alkalommal mentem velük edzeni és ott is alig beszélgettünk...szóval egyáltalán nem ismernek de azért kibeszélnek) már velük se tartom a kapcsolatot

Van egy lány osztálytársam akinek bejövök de elég furcsa módon mutatta ki,beszólt,megrúgott,összefirkálta a kezem, belé régebb de ezek miatt kiábrándultam belőle, már majdnem 1 éve nem írtam rá meg semmi,nem lájkolom a képeit facen,már nem is követem Facebookon.és szerintem leesett neki hogy mi van.Már nem ba.sztat,meg semmi.kedves,normális lett.

Bulikba is járok,új embereket ismerek meg

Már lazán tudnék kezdeményezni annál a lánynál aki tetszik, köszönök minden egyes ismerősömnek(ma először köszöntem annak a facebookos lány ismerősömnek akinek még eddig soha,meg is lepődött rendesen. vidámabb vagyok,bátrabb,határozottabb

Hogy tudok még javítani a közérzetemen?

2014. nov. 12. 18:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Légy optimista! :)

Az tényleg segít.

2014. nov. 12. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!