Hogyan növeljem az önbizalmam?
Alapvetően két féle képpen tudsz önbizalmat építeni, külső hatásokra-> mások elismerő szavai stb.
belső hatásra-> változtatsz a gondolkozásodon, illetve egy ideig hazduhatod is magadnak, h igen ez meg az vagyok amit idővel elhiszel és azzá is válasz.
Meg kell találnod, magadban az értékeket és büszkének lenni rá. Azt kidomborítani, mert a negatívval nem szabad nyitni.
Ha van vmi amiben mondjuk úgy érzed hátrányos vagy és tudsz rajta változtatni, tedd. Ez is önbizalmat ad.
Keresd meg, hogy mi okozza az önbizalomhiányodat. Mivel még annyit sem írtál le, hogy pasi vagy lány vagy, mindenképp azt lenne érdemes átgondolni, hogy egy férfi/nő vajon milyennek lát téged, és legfőképp te milyennek látod magadat. Egyáltalán, mi az, amit fel tudok mutatni, amire a férfiak/nők úgy tekinthetnek rám, hogy "Na, ez igen, ez az a nő/férfi, akivel én el akarom tölteni az életemet, mert Ő...!"? Amiben nem érzem, hogy beleadnék mindent, amit tudok, az miért van? És hogyan érhetem el, hogy abban is a maximumot nyújthassam? És fontos: nem mások, hanem önmagam miatt. Ha valami hasonló úton így rendbe szeded magad, a tiéd lesz a sikerélmény, és tiszta lesz a lelkiismereted, mert ha egy kapcsolat mégsem jönne össze, akkor is elmondhatod, hogy nem rajtad múlt, te megtettél minden tőled telhetőt.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!