A lányok belegondolnak, hogy mekkora ráfizetés és kinszenvedés a kondi, amikor elvárják, hogy a pasi jól nézzen ki?
Egy nőnek a szexi testért nem is kell annyit tenni, mivel sok lány alapból vékony és a kutya sem szól rájuk, ha nincsenek kisportolva.
Meg hát egy nőnek eleve nagyságrendekkel kevesebb fizikai munkát kell elvégeznie a jó külsőért ---> KÖNNYEBB!
Pasiként is vannak nyilván jó testalkatúak, ami nagy mák! De ha nem vagy ilyen, azaz nem széles a vállad, akkor mélyen beszoptad, és mehetsz vért izzadni azért, hogy legalább az átlagos szintet elérd. Ami mondjuk nem is elég sok mindenre.
Semmi gond azzal, ha egy nő elvárja, hogy a pasi sportos legyen, de akkor a nő is sportoljon, ha már összemérhetően ugysem fog szenvedni a külsejéért.
a nők 80%-ának garantált a dugás. Önmagukhoz képest jobb pasikkal.
A pasik 80%-ának mi garantált? SEMMI!
(max az, hogy kidolgoztatja a belét)
Tévedsz. A nők 80%-a nem fekszik le akárkivel. Ugyanis mi nem erre vágyunk! Mi szerelemre, kölcsönös vonzalomra várunk, egy igazi férfire akivel lehet közös jövőn gondolkodni esetleg. Nem érdekel, hányan dugnának meg, ha nekem partner kell, mert igazi, jó partnert akivel összeillünk nagyon nehéz találni.
Amúgy heti kétszer járok edzőbe és itthon is nyomom néha. Még sincs tökéletes testem. Átlag nő vagyok és az egészségemért mozgok. Munka és család mellett!!! És eszembe sem jutna azon nyekeregni, hogy miért nem vagyok gyönyörű szép, és miért nem a feltűnően jóképű srácoknak kellettem. Boldog vagyok azzal amit kaptam az élettől és nem vágyom többre. Neked is ezt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!