Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok belegondolnak, hogy...

A lányok belegondolnak, hogy mekkora ráfizetés és kinszenvedés a kondi, amikor elvárják, hogy a pasi jól nézzen ki?

Figyelt kérdés

Egy nőnek a szexi testért nem is kell annyit tenni, mivel sok lány alapból vékony és a kutya sem szól rájuk, ha nincsenek kisportolva.

Meg hát egy nőnek eleve nagyságrendekkel kevesebb fizikai munkát kell elvégeznie a jó külsőért ---> KÖNNYEBB!

Pasiként is vannak nyilván jó testalkatúak, ami nagy mák! De ha nem vagy ilyen, azaz nem széles a vállad, akkor mélyen beszoptad, és mehetsz vért izzadni azért, hogy legalább az átlagos szintet elérd. Ami mondjuk nem is elég sok mindenre.

Semmi gond azzal, ha egy nő elvárja, hogy a pasi sportos legyen, de akkor a nő is sportoljon, ha már összemérhetően ugysem fog szenvedni a külsejéért.

2015. febr. 17. 19:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:
nekem nem nagoyn hiányzik, hogy hazajövök az agyilag lezsibbasztó munkámból és még utána kondizzak meg főzzek magamra és ez a robot menjne egész héten ÉVEKIG....és persze birjam ki az egész nő nélkül, mert igy tuti nem lenne időm nőt keresni sem
2015. febr. 17. 20:30
 32/62 anonim ***** válasza:

Igen ő magas, de volt egy évekig tartó reménytelen szerelmem, aki velem egy magas volt, vagy pár centivel alacsonyabb, és szintén nem kigyúrt. Nagyon-nagyon bejött *-* Csak lekoptatott :D

Figyelj, a külsőd olyan, hogy ízlés kérdése, 100% hogy lenne olyan lány, akinek bejössz. De ilyen hozzáállással nem csoda, hogy nem vagy sikeres, a hiszti SENKINEK nem tetszik. Fogadd el magad, sportolj, de ne szidd a rendszert, hogy az összes nő ilyen meg olyan, javítani nem fog semmin, csak egy dacos gyereknek fogsz tűnni a nők szemében.

Nézd nekem is vannak nagyon komoly gondjaim a külsőmmel. Gyűlölöm a melleimet, szívből, amennyire csak lehet, ha tehetem elrejtem, mégse állok neki leparasztozni az összes pasit, hogy hogy merik hogy tetszenek nekik a nagy mellek? Igyekszem úgy öltözni hogy minél jobb legyen, gondolkozok a pszichológuson, próbálok kezdeni magammal valamit, nem másokat savazok.

Ja, hogy az könnyebb? Csak hajrá. De csak lejáratod magad.

És én ezt tök jószándékkal írom. Ha összeszednéd magad, egyből könnyebb dolgod lenne.

2015. febr. 17. 20:31
 33/62 anonim ***** válasza:

agyzsibbasztó... ma túlóráztál gondolom.

trollkodni meg..., bárki tud. jól, kevesen ;)

2015. febr. 17. 20:32
 34/62 A kérdező kommentje:
nana! én találok nőt magamnak, az más kérdés, hogy még az átlagos szintet sem nagyon érik el...
 35/62 anonim ***** válasza:
Igazából a kérdésbe van némi igazság, de mégsincs! Én elég jól el voltam eresztve zsírügyileg, mégis találtam hozzám illő szép és helyes lányokat! Az utolsó szakításom után annyira rosszul éreztem magam a bőrömbe (mert már annyira el voltam hízva), hogy elhatároztam átalakítom a testem! Nem mondom,hogy nincs köze a csajozáshoz, de a fő ok az az volt, hogy nem éreztem etlég magabiztosnak magam ami sokmindenre rányomta a bélyegét az életembe! Arról meg nem is beszélve, hogy a fizikai munkákat sokkal jobban bírom a többieknél ami plusz motiváció!
 36/62 anonim ***** válasza:
Figyejj kiscsákó valamit valamiért! Én pár éve egy vézna szerencsétlen kis nyomi voltam, de nem sajnáltam az időt és energiát meg a pénzt. Mostanra egy vadember lettem ,egy igazi adonisz!
2015. febr. 17. 20:34
 37/62 A kérdező kommentje:

fizikai munkák, jaj:D

volt olyan albérlőm, aki a csajával itt nyomta a fekvőt meg a felülést egész nap, meg személyi edzőhöz jártak, de kanapét full szerencsétlenen birták becipelni és látszott, hogy totál megviseli öket a cipekedés...

én meg 24/7 döglés ellenére kell, hogy néha otthon fizikai munkát végezzek, pl vizes fák hordása egész nap, mikor kivágjuk a fát az erdőnkből, meg otthon általános pakolások, mert otthon falun apám mindig előáll valami ilyennel...és mégis tudom csinálni egész nap...pedig el lehet benne fáradni rendesen.

2015. febr. 17. 20:35
 38/62 A kérdező kommentje:
én egy pár éve szüz voltam, mindenki meg volt gyözödve, hogy sosem lesz senkim, mostanra meg elértem, hogy nagyjából havonta megdugok valami limlom nőt...lehet, hogy nem nagy szám, de ahhoz képest, hogy mennyire oltottak az emberek, ahhoz mérten ez kb a hihetetlen kategoria.
2015. febr. 17. 20:37
 39/62 A kérdező kommentje:
ja és külön megnézném, hogy az én külsömmel ki mennyit ét volna el a nőknél
2015. febr. 17. 20:38
 40/62 anonim ***** válasza:
Ebböl is látszik, hogy semmit sem konyítasz a kondihoz! Nem elég csak csinálni! Kell megfelelő kaja és pihenés és persze egészséges élet se cigi se alkohol! Ez a kanapés sztori semmit nem bizonyít már ha igaz!
2015. febr. 17. 20:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!