A lányok belegondolnak, hogy mekkora ráfizetés és kinszenvedés a kondi, amikor elvárják, hogy a pasi jól nézzen ki?
Egy nőnek a szexi testért nem is kell annyit tenni, mivel sok lány alapból vékony és a kutya sem szól rájuk, ha nincsenek kisportolva.
Meg hát egy nőnek eleve nagyságrendekkel kevesebb fizikai munkát kell elvégeznie a jó külsőért ---> KÖNNYEBB!
Pasiként is vannak nyilván jó testalkatúak, ami nagy mák! De ha nem vagy ilyen, azaz nem széles a vállad, akkor mélyen beszoptad, és mehetsz vért izzadni azért, hogy legalább az átlagos szintet elérd. Ami mondjuk nem is elég sok mindenre.
Semmi gond azzal, ha egy nő elvárja, hogy a pasi sportos legyen, de akkor a nő is sportoljon, ha már összemérhetően ugysem fog szenvedni a külsejéért.
Sok pasi haverom kondizik, MIND azért, mert élvezi, tök szeretik csinálni.
Sportolni fun. A kondit mondjuk én nem látom olyan szórakoztatónak, de ők szeretik.
Nekem bejön ha egy pasit rá lehet venni sportolgatásra (én nem vagyok nagy sportember, nyáron szoktam rengeteget bicajozni, meg tollasozni, ping-pongozni, röpizni, görkorizni, úszni, ilyesmik, semmi komoly), de az nem tetszik ha egy srác kigyúrt :D
Én azt veszem észre, hogy a pasik többet rugóznak a kondi témán, mint a csajok azon, hogy egy férfi legyen izmos :DD
Amúgy ha csak azért kondizol, hogy a csajoknak jobban tetsszél, akkor nyilván garantáltan utálni fogod. Inkább keress valami olyan sportot amit szeretsz csinálni, az tök jó kikapcsolódás, élvezni fogod, és csak plusz előny, hogy jobb alakod lesz.
21/L
nem azt mpndtam, hogy hülyék, de azt lásd be, hogy sok ember azért sportol, kondizik, mert neki ez fekszik!
Könnyen izmosodik, jól mozog, akármi.
én falábú vagyok, és gyenge.
a fejem ellenben nagy.
"a fejem ellenben nagy."
hát nem az észtől
jobb alakom lesz? :D :D :D
gimiben sportosabb voltam, jobb volt az álloképességem, a tartásom a mindenem. Mégis vézna gennnyónak tituláltak világ életemben, és a lányok is fintorogva néztek csak rám.
ugyhogy nekem jobb alakom ilyesmitől nem lesz...mert továbbra is gyikvállú leszek. és az meg egy valamirevaló nőnek sem oké
"pasiként átlagos testtel még egy semmi vagy."
?? :D A barátom tök vékony, nincs valami sok izma, mégis imádom és nem azért mert nem fontos a külső, hanem nekem így tetszik, így őrülök meg érte :3
Hallottál már olyanról, hogy nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése? :D Engem taszítanak a kondis "kétajtósszekrények" kinézetre. :)
vékony a pasid? Gondolom magas.
olan vicces, mikor midnig kiderül, hogy a vonzó, de vézna pasi MAGAS....biztos tök véletlenül keveredik mindig a sztoriba,hogy magas.
Most akkor neked komolyan mi bajod van?
Eddig a sporton voltál kiakadva. Most meg nem vagy jóképű se magas.
Már nem is húzom fel magam ilyen kérdésen...
Sajnáltatod magad. 4 éve 180+ voltam 50kg-al. Most közel 1/1 az arány csak azért mert sportolok.
Ha agyi munkát végzel külön jól fog esni a fizikai munka is.
Ha viszont nem akarsz sportolni, ne várd hogy férfiasabb legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!