A lányok belegondolnak, hogy mekkora ráfizetés és kinszenvedés a kondi, amikor elvárják, hogy a pasi jól nézzen ki?
Egy nőnek a szexi testért nem is kell annyit tenni, mivel sok lány alapból vékony és a kutya sem szól rájuk, ha nincsenek kisportolva.
Meg hát egy nőnek eleve nagyságrendekkel kevesebb fizikai munkát kell elvégeznie a jó külsőért ---> KÖNNYEBB!
Pasiként is vannak nyilván jó testalkatúak, ami nagy mák! De ha nem vagy ilyen, azaz nem széles a vállad, akkor mélyen beszoptad, és mehetsz vért izzadni azért, hogy legalább az átlagos szintet elérd. Ami mondjuk nem is elég sok mindenre.
Semmi gond azzal, ha egy nő elvárja, hogy a pasi sportos legyen, de akkor a nő is sportoljon, ha már összemérhetően ugysem fog szenvedni a külsejéért.
Miért nem kondizol?
Munka után,én is munka után megyek személyi edzővel mostmár.
És igen ez van,férfi legyen férfi,tehát sportosnak kell lenned minimum 80kg.
Én nem sajnálom időt,pénzt,energiát rá,megéri.
Minden tekintetben.
élni nem birok munka után, nemhogy kondizni.
VAGYIS értem, legyen halálomon, kinlódjak, izzadjak vért, hogy aztán "könnyebb" legyen...
goooood deal
Krisztus sírját se őrizték ingyen.
Szerinted én hogy csinálom?
Meg sok testépítő hogy csinálja?
Konrétan az egyiknek 3-4 cége van.
Én napi 8-10 órázok,plusz még mellette különórák is akár,és ott az egyetem,mégis heti 4 edzést tolok.
Az,hogy rinyálsz és látom kifogásokat keresel,van egy mondás:
,,If you really want to do something, you'll find a way. If you don't, you'll find an excuse."
Ezt írd fel.
ezt irtam be gimiben az ballagós emlékkönyvbe...
Mert én azt láttam, hogy a sok iq bajnok nem tanul, inkább buliznak és dugnak. PEDIG ha tanultak volna, akkor nem bukdácsoltak volna. De nem tanultak, MERT AZ NEKIK NEM MENT. És akkor miért erőltetné meg magát bárki? Egy olyan dologban, ami neki NEM MEGY?
Persze azóta sokan közülük többre vitték, mint én (nem büfészakos) diplomával.
Nem bírtam végigolvasni minden hszt. Eléggé zsibbasztó, különösen a kérdező. A lényeg a lényegben, utálunk mindenkit, akinek jobb csaja van, mint a kérdezőnek a limlom lányai (Te jó ég, milyenek lehetnek? Fogatlan cigány lányok...).
A gond ott kezdődik, hogy gyártod a kifogásokat. Munka mellett nincs időd, erőd semmit csinálni. Nézd, én mindent értek. Akkor keress olyan munkát, hogy ne kelljen annyit dolgoznod. Vagy kezdj el vitaminokat, ásványi anyagokat szedni, hogy jobban bírd a élet kihívásait. Vagy mindkettő. A testedzés egy jó dolog akkor, ahogy már helyesen írták a többiek is MAGADÉRT TESZED. Attól nem lesznek jobb nőid. Ha megtanulsz jobban kommunikálni az emberekkel, nőkkel. Lesznek komolyabb céljaid az életben, melyekért aktívan teszel is, akkor viszont igen. Nem számít se a farkad mérete, se a pénztárcád vastagsága, sem az, hogy 12 éves lányos testalkatod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!