A lányok belegondolnak, hogy mekkora ráfizetés és kinszenvedés a kondi, amikor elvárják, hogy a pasi jól nézzen ki?
Egy nőnek a szexi testért nem is kell annyit tenni, mivel sok lány alapból vékony és a kutya sem szól rájuk, ha nincsenek kisportolva.
Meg hát egy nőnek eleve nagyságrendekkel kevesebb fizikai munkát kell elvégeznie a jó külsőért ---> KÖNNYEBB!
Pasiként is vannak nyilván jó testalkatúak, ami nagy mák! De ha nem vagy ilyen, azaz nem széles a vállad, akkor mélyen beszoptad, és mehetsz vért izzadni azért, hogy legalább az átlagos szintet elérd. Ami mondjuk nem is elég sok mindenre.
Semmi gond azzal, ha egy nő elvárja, hogy a pasi sportos legyen, de akkor a nő is sportoljon, ha már összemérhetően ugysem fog szenvedni a külsejéért.
Kedves kérdező, én nem vagyok szerencsés alkat, akkor most kezdjek el én is siránkozni? Azon kívül nekünk sem kell kevesebbet tennünk. Én az edző teremben pont azt figyeltem meg, hogy a pasik többsége (tisztelet a kivételnek) villogni jár oda, meg mobiltelefonálni és dumcsizni, miközben néha kinyomnak súlyokat. A nők többsége az aki keményen nyomja a kardiót, és szinte megállás nélkül edz.
Amúgy meg kinek kell egy kigyúrt pasi? A sportos pasi azt jelenti hogy fitt, jó erőben van, simán felkap és beledöngöl a matracba. Fuss, bicajozz, ússz, focizz a haverokkal és meg van oldva a probléma.
És igaza volt az egyik előbbi hozzászólónak: mindezt magadért tedd, az egészségedért, ne azért hogy felszedj nőket.
namost elöször is:
dolgozni járok, már egy éve, de még minidg eléggé elfáradok. Alig birok naponta felkelni!
Akkor mi lenne, ha még kondiba is járnék?
Legyek még hullább ki tudja meddig, hogy aztán már ne legyek fáradt? Meg lehetne már egyszer sporolni a szopást?
Kifogás mindig van mindenre.
Jársz dolgozni. Volt hogy taggal reggel 8 kor találkoztam lenn a teremben és rákérdeztem hogy miért jött le ilyen korán. Tudod mit mondott?
Melóból jövök és inkább most leedzek mert délután nem lesz rá időm. 24 óra után lejött csak azért mert nem akart kihagyni egy napot.
hát egéssssssségére...
én is van, hogy nem eszek x napig rendesen, hogy kész legyek a munkámmal...utána meg két hétig nyögöm, mert visszaüt.
14. remélem nem arra céloztál, hogy én lány vagyok :D
különben meg vagy jó a dumád, és nagy a farkad, vagy pedig gyúrsz. nekem előbbi révén nincs szükségem a gyúrásra, de az is célravezető.
picsogni pedig értelmetlen ;)
Szóval szerinted aki kondizik/sportol az hülye.
Hát gratulálok, jó meglátás.
Véletlenül sem egészséges. Rombolja az agyat mind a kettő... Ráadásul gondolj bele. Izomláz is lesz utána, kell a francnak a sport, de akkor ilyen kérdést ne tegyél ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!