A buszon ismerkedni?
Szóval a buszon van egy lány(13) aki tetszik de nem merem leszólítani mert nem tudom hogy bejövök e neki nem szemezik velem nem ad semmi féle jelzést amiből kivehető lehetne az hogy szimpatikus vagyok neki.Amikor fel száll rám nézz és tovább megy. A kérdésem az hogy mennyire gáz hogy ha leszólítanám és nem jövőkbe neki illetve le koppint?:D(Minden nap ezzel a busszal járok.) Én szerintem nagyon gáz az én részemről illetve ő részéről is.:D Szerintetek ?
Várom a jobbnál jobb válaszokat!:D
Előre is köszönööm
17/f
Tuti tipp: Megbeszéled az egyik haveroddal,hogy pontban mondjuk 13:52 perckor(amikor mész azzal a busszal,amivel ő is) hogy hívjon fel téged. Átnevezed a telefonodban mondjuk egy hírem személyre,pl: Chris Brown-ra,de az a legjobb ha egy magyarra inkább,mint majka vagy nemtudom,és felveszed fullra a hangerőt. Amikor tudod hogy fog hívni,mert megbeszélted vele,előtte leülsz mellé. Aztán elkezd csörögni a telefon,kicsit hagyd hogy hagy csörögjön. Mit fog látni a csaj? Azt hogy csörög a telefonod,és hogy Majka hív.
Felveszed és beszélsz vele,kitalálsz valamilyen dumát. Pl: Csá haver,mizu? áá semmi,leültem most a buszon épp,egy tök cuki csaj mellé(vagy hasonló) Aztán még beszélsz vele,majd leteszed és magadba,de úgy hogy hallja a csaj is,hogy "jajj ez a majka,mindig megcsinálja aparádét"
tuti megfogja kérdezni,hogy ez tényleg Majka volt-e,onnantól tiéd a pálya :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!