A buszon ismerkedni?
Figyelt kérdés
Szóval a buszon van egy lány(13) aki tetszik de nem merem leszólítani mert nem tudom hogy bejövök e neki nem szemezik velem nem ad semmi féle jelzést amiből kivehető lehetne az hogy szimpatikus vagyok neki.Amikor fel száll rám nézz és tovább megy. A kérdésem az hogy mennyire gáz hogy ha leszólítanám és nem jövőkbe neki illetve le koppint?:D(Minden nap ezzel a busszal járok.) Én szerintem nagyon gáz az én részemről illetve ő részéről is.:D Szerintetek ?
Várom a jobbnál jobb válaszokat!:D
Előre is köszönööm
17/f
2015. febr. 16. 20:44
4/12 A kérdező kommentje:
Dehogy is :DD De a parasztok kíméljenek ! Köszöntem :D
2015. febr. 16. 20:47
5/12 anonim válasza:
Akkor szólízsd le, ha ikarusz buszon utazol, így ha nemet mond vagy elküld, akkor rá foghatod h rosszul hallottam amit kérdeztél/mondtál neki, annyira zúg a busz.
6/12 anonim válasza:
17 évesen 13 évesre nyomulsz? Mi van a saját korosztályodba nincs kiszemelt csak olyan kell aki még kis naív?
7/12 A kérdező kommentje:
Miért fontos az hogy hányas busz ? De amúgy 160-as :D
2015. febr. 16. 20:49
8/12 anonim válasza:
nem csak ugy én ugyugyanigy vagyok egy sráccal :D
9/12 A kérdező kommentje:
Na és te hányas buszon ?:D
2015. febr. 16. 20:52
10/12 A kérdező kommentje:
# 5/9 Ez nagyon jó :DDD
2015. febr. 16. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!