Melegek, bi-k (főleg csajok) ti hogy szokott ismerkedni mondjuk suliba v. buszon?
Figyelt kérdés
írd meg h milyen nemű vagy!!2014. jún. 20. 14:30
1/2 anonim válasza:
Ugyan úgy viszonyulok mindenkihez mint egy ismerősöm.Először megismerkedem vele, de ha érzem, hogy mást is érez irántam, mert lány vagyok és biszex, akkor elmondom neki hogy tetszik.De amúgy ugyan úgy haverkodom én is mindenkivel, néha jönnek az ítéletek, de hát el kell fogadni őket.Írj priviben ha valamit még szeretnél:)
2/2 anonim válasza:
Sehogy, mert a busz arra való hogy utazz rajta, az iskolában meg ezt csinálni olyan mint a lövészárokból kiugrani és táncot lejteni a gépfegyverek előtt. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!