Sokszor látok meg szimpatikus csajt buszon, buszmegállóban, hogy lenne hatásos ismerkedni?
Hát én kissé ilyen negatívan látom a világot, ezért nehéz ez nekem, mindig azt gondolom hogy hülyének nézne a másik, leginkább azért mert én vidéken nőttem fel, ez meg városban van. Vidéken meg általában ez a divat, hogy lenéznek sok mindenkit.
1-es nekem kicsit ilyen szexmániásnak tünik amit írsz, hogy odamegyek és rögtön leszimpizzem.
2-es még ha hülyéskedsz is lehet amúgy valakinél ez bejönne, általában előny, ha poénosan hülye az ember.
3-as akármivel, na igen, nehéz leszólítani valakit csak úgy, hogy nem ismered. Fogalmad sincs hogy szingli-e, vagy hogy tekint rád elsőnek, ha még tudnád is ezeket, nagy a valószinűség hogy semmi jót nem kérdezel tőle.
4-es
- Nincs facem nem is lesz
- beszélgetünk? ahhoz már kéne egy kontakt, szivesen beszélgetnék, sőt tudnék is talán miről, csak nem egy idegennel akinél azon rágod magad, hogy biztos zavarod, vagy fárasztod, így inkább le se szólítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!