A badoo szerintetek mennyire hatásos?
Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 18:57
1/9 anonim válasza:
Én egyszer beregisztráltam de az agyamra ment, minden hugyér carér fizetni kell, és még azt is megszabta h 3 képet töltsek fel h a másikról több képet lássak, felraktam a sajátomon kívül még 2 Boratot meg 2 Al bundyt a profilhopz de bacott elfogadni, és semmit nem lehet egy rakás car azaz oldal, szóval töröltem magam
2/9 anonim válasza:
Semennyire. Megerősítem az első válaszolót. Nagy nulla.
Nekem sem jött be.
3/9 199303 válasza:
nagyon szar.. en nem szerettem..
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Most regisztráltam és kíváncsi voltam hogy álljak hozzá, de akkor nem várok sokat tőle. :)
2014. márc. 10. 19:04
5/9 anonim válasza:
ja! amúgy érdemes törölni magad mert (ha még mindig így van) akkor 3 napot kapsz h mindent láthass mielőtt tényleg törlöd magad :)
6/9 anonim válasza:
Mint minden társkereső, meg mindenféle hely ahol kapcsolatot kell teremteni, csak akkor működik ha jól dumálsz, vicces vagy, jófej, és jól nézel ki. Én voltam ott és amikor szexkapcsolatot akartam akkoris jópár nővel jöttem össze, amikor normális kapcsolatot akartam, az is sikeres volt. A badoo legnagyobb előnye hogy tök ingyenes.
7/9 anonim válasza:
Ha nő vagy éjjel nappal lesz üzeneted stb. Viszont ha nem akkor nagyon jól kell kinézned hogy akár 1 valaki is akarjon veled beszélni, és ne lepődj meg ha pontozásnál nem lesz több pontod 7 nél..:D
8/9 anonim válasza:
Borat és Al Bundy: hát ezen jót röhögtem!
9/9 anonim válasza:
Attól függ h fijú vagyol e vagy jány. ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!