Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Más férfi is van úgy hogy nem...

Más férfi is van úgy hogy nem kell a nőknek? És inkább akkor el kerüli őket! 25f

Figyelt kérdés
2015. febr. 14. 11:37
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
72%

Sajnos a kérdezőnek igaza van :(

Én nem vagyok alacsony (178cm) és 20 éve sportolok keményen, tehát a testalkatommal sincs semmi gond. Van 4 szakmám, jelenleg vegyészmérnökként dolgozom, tehát hülye sem vagyok és tudom, hogy jó humorom van.Annyi a problémám, hogy nyaktól felfelé vagyok nagyon gáz (ezt egy nő mondta) és nem értek a csajozáshoz (sőt idegenkedem tőle) Ennyi már bőven elég ahhoz, hogy ne legyen barátnőm. 38 évem alatt még egyetlen nő sem mondott igent arra a kérdésemre, hogy lehetne-e komolyabb kapcsolat közöttünk (bár volt 1-2 akit meg sem kérdeztem, csak összejött, de inkább nem részletezném, hogy ezek milyen tipusú nőszemélyek voltak ...) Nagyon sok lány barátom van, nem kerülöm őket és ők is nagyon szeretnek velem BARÁTKOZNI ! De egy párkapcsolatot már SENKI sem akar velem. Ennyit a belső értékekről ...

2015. febr. 19. 08:14
 32/39 anonim válasza:

Megdöbbenve olvastam néhány választ.. Engem elszomorít, hogy ilyen sokan bánatosak, mert egyedül vannak, és azt hiszik, hogy mindez a külsejük miatt van..

Láttam már olyan párokat, akiknél az egyik tag kifejezetten ronda volt. Szóval én nem mondanám, csak a külső miatt marad valaki egyedül. Szerintem inkább személyiségben rejlik a probléma. Pl. ha valaki nagyon nyomulós, az akkor is taszító lehet, ha az illető jóképű.

Ezért nem kellene feketén-fehéren látni dolgokat, és feladni az egészet, azért mert kudarc ért néhány alkalommal.

Azzal egyetértek, hogy hazudik az, aki azt mondja, hogy csak a belső számít. Belső és külső is számít, először a külső hiszen, amikor egy embert meglátsz, a külsejét látod, és a belső tulajdonságairól nem tudsz semmit. Ezért akarva-akaratlanul véleményt formálsz róla, ez az első benyomás. Szóval én is megnézem az embereket.. Előfordult, hogy visszautasítottam férfiakat. De hozzáteszem, hogy soha nem bántó módon. De sajnos, ha valaki nem tetszik nekem, azzal nem tudok mit kezdeni. Számomra ez nagyon fontos, és akkor hiába a belső, ha nem tudnék úgy ránézni..

Szóval akik a külsejük miatt aggódnak, próbáljanak rajta változtatni, ha nem lehet, akkor fogadják el magukat, és legyenek magabiztosabbak. (Tudom, hogy ez irtó nehéz lehet, de más megoldást nem látok, sztem a pénzes dolog hülyeség, mert akkor nem magadért fog szeretni az illető..)

Szerelem első látásban nem hiszek, de abban igen, hogy mindenkinek megvan a párja ezen a világon, "csak" meg kell találni. Valakinek könnyebben, valakinek nehezebben megy. Sok sikert kívánok nektek!

2015. febr. 19. 23:44
 33/39 anonim válasza:
Én is hasonló problémával küzdök már évek óta, azzal a különbséggel, hogy jó képűnek mondanak. Szerintem átlagos vagyok, de ami a lényeg, hogy vonzalmat kell ébreszteni a nőkben. Mindegy mid van, hogy nézel ki, ébressz vonzalmat és legyél semleges közeledéskor. Vagyis a lány ne is sejtse, hogy te fel akarod szedni. Még nincsenek nagy sikereim, de azért alakul valami, idővel. A mások dolog az önbizalom. Anélkül semmit sem tudsz elérni, még más területeken sem. Természetesen nem szabad átesni a ló túloldalára :) Láttam már irtó ronda pasit helyes csajjal, szóval kérdező hidd el van megoldás (mondom ezt úgy, hogy én is kétségbe vagyok esve, mert konkrét kapcsolatom nekem sincs egyenlőre). Amúgy 35 éves vagyok...
2015. febr. 20. 17:34
 34/39 anonim válasza:

Én is ilyen problémával küzdök csak én már lassan túl lépem a küszöböt hogy gyermekem is lehessen valakitől mert már 43 leszek idén és még ki nézőbe sincs senki mert mint előttem írták a pénz számít minden nőnek, legyen állásod ami most nincs hiába keresek, pedig kocsim van,házam és még se semmi nincs még alakulóba sem.

Nincs egy normális szórakozó hely ahol lehetne ismerkedni vagy már csak elváltak,özvegyek vannak gyermekkel és neveld a más gyerekét!

2015. febr. 20. 20:30
 35/39 anonim válasza:

32. vagyok. Na mondom én, hogy nem a külsővel van a baj.. ha senki sem jó, akkor nehéz lesz párt találni. sajnos az tény, hogy a legtöbb nő aki egyedülálló 40 körül,annak már volt kapcsolata, és lehet, hogy ebből gyerek is lett. De ha nem volt 40 éves koráig kapcsolata, akkor az meg lenne a baj.. Szóval azért reális elvárásokat is kellene felállítani, hogy esélye legyen valakinek, hogy megfeleljen ezeknek.

De nem csak az utolsó válaszolót akartam ezzel "bántani", én is ilyen voltam, hogy mindenkiben találtam hibát, és már eleve úgy kezdtem neki a dolognak, hogy túl nagy elvárásaim voltak. Én csak 23 éves vagyok, de igyekszem tanulni a hibáimból, és változtatni magamon, és nem csak másokat hibáztatni, hogy egyedül vagyok.

2015. febr. 21. 11:41
 36/39 anonim válasza:

Igaza van az előttem szólónak. Nem mindenért a nőket kell hibáztatni, ne haragudjatok, de bennetek is biztos van hiba. Igen, általában 30-40 körüli nők túl vannak kapcsolaton, házasságon, gyerek van stb. Reális elvárások nem ártanak. A pénz van, és nőd is van igaz, ha kitartott r..ra gondolnak.

Sajnos valóban nincs megfelelő tér az ismerkedésre 30 körül, és az felett...

Lassan elgondolkodom, hogy nyitni kellene egy megváltoztató-önbizalom növelő-átalakító irodát.

2015. febr. 21. 20:17
 37/39 anonim válasza:
Nem olvastam el az összes választ (hozzászólást), ha már írta más is, akkor bocs'. Zsák a foltját - vagyis olyan lányok között keress, akik nem a legszebbek - szóval, olyan Hozzád valók között. Ha Neked a külsőddel van bajod (ami nem feltétlen jelenti azt (objektíve), hogy tényleg "csúnyácska" vagy - lehet, hogy csak túlzottan kritikus Magaddal. A lányok sem mind Lollo Brigidák, a nem túl csinos fej alatt is vannak szuper dolgok (úgy értem, hogy a fejtől lefelé jövet az azsóbb régiókban)(attól is függ, mire gerjedsz) ffi58
2015. febr. 22. 00:06
 38/39 Vastag Rajmund válasza:
A barátnőm után egy évig mentem mire végre érdekeltem:) Ez nem olyan ami csak úgy jön egy lánynál ezért kell menned addig míg meg nem kapod azt aki érdekel és míg őt elkezded érdekelni.
2015. márc. 28. 13:29
 39/39 A kérdező kommentje:
nálam a kettő nap próbálkozás is nehéz lenne nem hogy 2 év.Nem érdekeltem őket szerintem nem is fogom.Inkább el kerülöm a nőket,úgy kevésbé fáj hogy ilyen luzer vagyok az ismerkedésbe.
2015. márc. 28. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!