Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Más férfi is van úgy hogy nem...

Más férfi is van úgy hogy nem kell a nőknek? És inkább akkor el kerüli őket! 25f

Figyelt kérdés
2015. febr. 14. 11:37
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Eddig nem alakult magától semmi!De mindegy feladtam.Meg próbálom elkerülni a nőket.Eddig se kellettem egynek se.
2015. febr. 16. 14:48
 22/39 anonim ***** válasza:

18: Azért vagyok undorító, mert az arcformám katasztrofális (nem vagyok pattanásos vagy ilyen, hanem maga a formája néz ki úgy, mintha egy részeg plasztikai sebész rakta volna össze bekötött szemmel.) Amellett alacsony is vagyok: túl alacsony. Ezért nem vonzok egy lányt sem, sőt taszítom őket. A belső értékek pedig semmit sem számítanak akkor, ha úgy néz ki az ember, mint egy szörny. (Igen, ezt a kifejezést is lányok használták rám először!)

20: Barátkozásra az ilyen jó. Aztán bennmaradni barátzónában, ahonnan már nincs kiút.

2015. febr. 16. 16:40
 23/39 anonim ***** válasza:
Te is kellesz valakinek,csak még nem találkoztál vele!
2015. febr. 17. 13:00
 24/39 anonim válasza:

Sajnos elbánt veled az élet, ez világos, így őszintén nem is tudok mást tanácsolni mint hogy kezd el valamit hogy legyen minél több pénzed. A pénz alapból vonzza a nőket, de ha mégsem, a kinézeted miatt, akkor legalább a k...vákra futja, vagy veszel egy műp..át 50 ezerért. Ennyiért már olyat kapsz, hogy elsírod magad tőle, csaj se fog kelleni utána.

Az ilyen idióta tanácsokra meg, hogy "keress olyan közösséget, ahol okos, intelligens nők vannak" messzire kerüld el. Ilyen baromságot is csak nők mondanak.

A te bajod az hogy olyan korban élsz ahol a nők agyát átmosta a média, meg a k..va nagy szabadság érzet. Ha csak alacsony lennél, akkor se lenne sok esélyed, de ilyen fejjel amit írsz, végképp ne reménykedj; egy nőnek sem leszel soha elég jó ahhoz, hogy veled mutatkozzon.

Pénz, hírnév hatalom, vagy k..vák és műp...na, ez a két választásod van. Vagy az örökös elutasítás.

2015. febr. 17. 13:11
 25/39 Jones. válasza:
Szerintem inkább huncut vagy és most becsajozol nagyon durván. Ha így van, zseniális vagy ;)
2015. febr. 17. 20:23
 26/39 anonim ***** válasza:
Áh, így nem lehet becsajozni.
2015. febr. 17. 20:28
 27/39 A kérdező kommentje:
Nem lehet.Nem is értem másnak hogy sikerül!
2015. febr. 17. 20:37
 28/39 Jones. válasza:
Erősödik a gyanúm ;)
2015. febr. 17. 21:24
 29/39 anonim válasza:
Mindenkinek van valahol 1 párja ! Több önbizalommal kéne rendelkezni ! Ez fejleszthető !!! Egy férfi ha az ördögnél 1 kicsit is "szebb" már kell valakinek !Pozitív hozzá állással könnyebben megy !
2015. febr. 18. 18:06
 30/39 A kérdező kommentje:
önbizalom növelhető lenn?Szerintem nem!Több féle módszert ki próbáltam.Nem jutottam semmire,ugyan ott vagyok.Pozitívan meg nem tudok hozzá állni,eddig próbáltam.Végleg fel adtam.
2015. febr. 18. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!