Más férfi is van úgy hogy nem kell a nőknek? És inkább akkor el kerüli őket! 25f
Én is így vagyok vele,de már nem érdekel...
Elkerülnek engem úgyis,ha én közeledni próbáltam is feléjük,szóval ez van.
Már rájuk sem nézek semerre,mert minek?Úgysem érdeklem őket,csak a jóképűnek születetteknek van esélyük náluk,szóval feleslegesen minek törjem magam...
23/F
Csatlakozom, próbálok rájuk sem nézni. Sajnos sokszor nem tudom elkerülni.
25F
Szia!
Elolvasgattam a válaszokat a problémáddal kapcsolatban, és szeretnék pár dolgot elárulni neked. Először is: azon a választ, hogy amit egy nő mond, abban nincs túl sok igazság, nyugodtan felejtsd el.
Még bőven van esélyed -életkor alapján- összeszedni valakit és az egyik lehető legsúlyosabb hiba az, hogy elkerülöd inkább a nőket, mivel így tényleg megfosztod magad minden lehetőségtől. Ha nem túloztad el egy kijelentésed, és valóban nem túl előnyös a megjelenésed, ettől még ne menjen el a kedved, ugyanis bizonyított, hogy külső szemlélők minimum 20%-kal vonzóbbnak találnak egy személyt mint azt maga az érintett érzi önmagával kapcsolatban. (Leszámítva a mostani tinédzserek közt elterjedt ˝páva˝ stílus képviselőit. Az a kinézet és viselkedés minden szempontból taszító.)
Tehát: ami esetleg zavaró lehet egy nő számra akár úgy is, hogy te ezt nem érzed, ha az imént említett ˝pávák˝ egyike vagy, csak nagykorú kiadásban, ha túl sokat foglalkozol az elektromos kütyüiddel (ha lehetőséged van rá, egy hölgy társaságában mellőzd mindent. bolondságnak tűnhet, de elképzelni nem tudnád, mekkora jelentőséggel bír), illetve ha beszédbe elegyedsz valakivel, a ˝közhiedelemmel˝ ellentétben ne csak hallgasd, és tégy úgy, mintha figyelnél, hanem dobj fel te is témákat, és beszélj! Sok nő csak azért locsog egyfolytában, mert próbálkozik egy téma keresésével, mely téged is érdekel, vagy bele szeretne kényszeríteni egy olyan helyzetbe, hogy kapcsolódj be a kommunikálás folyamatába: tehát szimpatikus vagy! Ha meg se mer mukkanni, DE őszinte figyelemmel hallgat téged, az is jó jel.
Remélem, valamennyit tudtam segíteni. És ne feledd, ne aggódj a külsőd miatt, hisz` igazából alig játszik vajmi kevés szerepet párkeresésnél.
L
17-es, amíg ennyire nem vagy kibékülve magaddal, tényleg kerüld el a lányokat. Azután szedd össze magad, és kezdj el dolgozni a változáson. Ha elmondták hogy undorító vagy, biztos mondták hogy miért. Ha nem, akkor meg kérdezd meg! Ha nem is őket, valakit, akiben bízol.És tegyél valamit.
Menj fodrászhoz, kozmetikushoz, fogyj, vagy kezdj el edzeni stb.
Vagy az öltözködésen, higiénián stb...
Szia!
Miben vagy jó? Szoktál művelődni? Mert ez is adhat magabiztosságot is így szerezheted meg, hogy keresed önmagad. Amikor érzed, hogy elindultál egy pozitív irányba, keress olyan közösséget, ahol okos, kedves lányok vannak. De ha kifejezetten csajozásért indulsz, akkor sanszos, hogy nem fog összejönni, mert túl görcsölöd. Hagyd, hogy történjenek dolgok. Ha intelligensen hozzá tudsz szólni egy beszélgetéshez és elmondod a saját filozófiádat, akkor nagyobb az esélyed barátkozásra. Aztán a többi magától alakul.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!