Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Más férfi is van úgy hogy nem...

Más férfi is van úgy hogy nem kell a nőknek? És inkább akkor el kerüli őket! 25f

Figyelt kérdés
2015. febr. 14. 11:37
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:

Yepp

21/F

2015. febr. 14. 11:41
 2/39 anonim ***** válasza:
29%
én általában nem szoktam kelleni, de nem kerülöm el őket. viszont olyan is van, amit felvázoltál. ezeket gyáva puha*pö*csöknek hívom. esetleg melegek, közülük is az arrogánsabbja
2015. febr. 14. 11:43
 3/39 anonim ***** válasza:
40%

Ha elkerülöd őket, akkor ne csodálkozz, ha nem kellesz nekik... :-)

A legtöbb nőnek tökmindegy ki van mellette, csak kapjon egy f@s*zt... :-) ...tulajdonképpen fogalmuk sincs arról sem, hogy mikor mit éreznek... :-)

Csak egyvalami biztos, amit mond egy nő, abban annyi az igazság, mint lószarban a rózsaillat... :-)

2015. febr. 14. 11:45
 4/39 A kérdező kommentje:
Eddig nem kerültem el őket!Csak bele fáradtam hogy nem kellek senkinek.
2015. febr. 14. 11:59
 5/39 anonim ***** válasza:
70%

Nem kerülöm őket, megteszik maguktól.

25f

2015. febr. 14. 11:59
 6/39 anonim válasza:

És miért nem kellesz a nőknek? Ennyire rosszul nézel ki? Vagy nagyon félénk típus vagy?

22/L

2015. febr. 14. 12:09
 7/39 A kérdező kommentje:
mind kettő!
2015. febr. 14. 12:13
 8/39 anonim válasza:
Mind a kettőn lehet változtatni:) Mi az akadálya?
2015. febr. 14. 12:34
 9/39 A kérdező kommentje:
próbálkoztam,de nem sikerült!
2015. febr. 14. 13:01
 10/39 anonim válasza:
Nem próbálkozni kell hanem folyamatosan csinálni. Mindkét dolgon fokozatosan lehet csak változtatni. Évek óta edzel és semmi eredménye nincs? Vagy edzettél 1 évet és feladtad? Egyik nap gondoltad megpróbálsz magabiztos lenni de kudarcot vallottál és azt is feladtad? Ezek mind hosszú évek kemény munkája mire változnak. Nem jönnek egyik percről a másikra az eredmények. Tapasztalatból is mondom mert hasonló vagyok nőben. Vagyis voltam mert én már évek óta dolgozom ezen és lépésről lépésre haladok. Már sokkal jobban nézek ki és magabiztosabb vagyok. Sokszor le kellett győznöm önmagam fizikai és lelki értelemben is hogy idáig eljussak. És még mindig van tovább.
2015. febr. 14. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!