Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hogy tudnék hozzá...

Szerintetek hogy tudnék hozzá közelebb kerülni?

Figyelt kérdés
Osztályomban van egy lány aki nekem nagyon tetszik.mindig róla gondolkozok mondhatni szerelmes vagyok belé. De igazából sulin kívül nem szoktunk találkozni suliba se mindennap beszélgetünk.És azt se tudom hogy neki tetszem-e vagy egyátalán lenne-e esélyem nála.Nem tudom hogy tudnék hozza közelebb kerülni vagy legalább éreztetni vele hogy nekem tetszik.amugy én fiu vagyok .ha,esetleg tudnátok segíteni.előre is köszi
2015. febr. 10. 17:45
 1/1 anonim válasza:
Próbáld meg elhívni sulin kívül beszélgessetek többet, de ne túl sokat mert az se jó mindig. Bókolgass neki ilyenek és ha elhívtad találkozni akkor meg térj ki arra a témára hogy tetszik neked de ne egyből hanem szépen vezesd fel. Remélem tudtam segíteni :)
2015. febr. 10. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!