Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnék közelebb kerülni...

Hogyan tudnék közelebb kerülni egy ilyen lányhoz?

Figyelt kérdés
Én jelenleg nemsokára 1 hónapra vagyok a 18 éves kortól, és nem messze egy lány aki tetszik, ő 15 éves lessz és az a random nem tudom milyen sztár énekes srácba van belerajongva. Nagyszerű embernek tartja stb, viszont mind tudjuk hogy ez csak álom minden lánynál (általában). Szerintetek hogy lehet egy ilyen lányhoz közelebb kerülni, felszedni? Tippek/ötletek? Normális válaszokat kérek, köszi.

2015. jan. 20. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Kinder tojás és aztán börös virsli!
2015. jan. 20. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha szerekmes abba a sztárba, akkor nem lehet felszedni! Ha egy lány szerelmes, lehet akár plátói nem fog sikerülni! ;)
2015. jan. 20. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:
*Szerelmes
2015. jan. 20. 14:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Az első kommentelő folytassa szexuális életét a kutyájával.. Második kommentelőnek köszi a választ.
2015. jan. 20. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!