13/l vagyok tetszik egyik osztálytársam csak nem tudom, hogy tudénk hozzá közelebb kerülni tudnátok valami ötletet adni?
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszi!2014. dec. 13. 17:46
2/7 anonim válasza:
eloszor gondold at hogy valoban tetszik-e, ebben a korban sokszor csak ramondjak valakire hogy tetszik es ennyi
gondold meg!
3/7 anonim válasza:
Az osztálytársi párkapcsolatok tabu témák, képzeld el, ha nem jön össze, milyen érzés utána még egy osztályba járni vele! Inkább keress egy évfolyamtársadat, biztos van még más helyes srác is az iskoládban! :)
4/7 anonim válasza:
Próbáld kideríteni mit szeret, és valamit csináljatok együtt közösen.. Pl ha szeret csöveseket verni a parkban, akkor mond, hogy elkíséred legközelebb, és te is püföld a csöveseket, így lest valami közös bennetek, csináltok valamit együtt, onnastól közös szimpátia esetén határ a csillagos ég. Persze nem muszáj csövest verni, de most jobb ötlet nem ugrott be.
6/7 anonim válasza:
Én arra gondolok, vigyél magaddal centit az osztályba, majd mérd le a fiú, valamint a közted levő távolságot. Találomra mászkálj a teremben, majd amikor újabb mérést követően alacsonyabb számot mutat a centid, ez annak a biztos jele, hogy közelebb kerültél hozzá.
7/7 anonim válasza:
Úgy hogy érezze,hogy rá-rápillantasz,de nem bámulod.Kideríthetnéd,hogy mit szeret,hátha van közös témátok.Vagy egy felelsz vagy mersz játékban az egyik barátnőd megkérdezhetné a sráctól,hogy kibe szerelmes.Ha te vagy az ha nem,ne add fel(saját tapasztalat)Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!