Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy ismert férfivel szeretnék...

Egy ismert férfivel szeretnék megismerkedni, közelebb kerülni hozzá. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Buliban ismertem meg, Ő egy zenész.

Nagyon elfoglalt, ezért nehéz találkozni vagy összefutni vele.

Nagyon szeretném megismerni és közeledni felé (egyáltalán nem a média miatt)

Párszor írtam már neki facen, beszéltünk már pár szót a bulikban. De mindig siet, ugyanakkor köszön és odajön hozzám :) nagyon tetszik, csak nincs önbizalmam és gyakorlatom a pasizásban :/ nem volt még csak 1 komoly kapcsolatom, már nem is tudom hogy kell csábítani meg ilyenek :/

2014. nov. 29. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
A Gyozike az?
2014. nov. 29. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Hello

1. A csábitás és az udvarlás a férfi dolga

2. Szerinted rajtad kivül hányan vonzodnak még hozzá?

3. Bőven tudd válogatni, és te is irtad, hogy elfoglalt ember úgy hogy én nem sok reményt füznék ehhez.

Remélem nem voltam tul nyers. Nem bántásként irtam

2014. nov. 29. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Józan paraszti ésszel: teljesen felesleges. Az ilyen zenészek virágról-virágra szállnak, csak sérülnél érzelmileg.
2014. nov. 29. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
15 ugyanilyen csaj nyomul meg ra..
2014. nov. 29. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Szó szerint azt akartam volna leírni, mint a kettes.

Mégis minek szaladnál te egy férfi után? Nem érzed magad elég vonzónak? Nyilván, ha tetszenél neki, akkor le sem tudnád magadról vakarni.

Ha a nő kezdeményez, abból szexkapcsolatnál több nem szokott kisülni. Ha neked ez kell, akkor bátran.

2014. nov. 29. 21:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon is kedves és figyelmes, de egy buliban nem lehet normálisan beszélgetni. :(

Csak valami lökésre gondoltam amiből egyértelműen érezheti, hogy megismerkedhetnénk.. szóval jeleket küldeni, de hogyan? Nem akarok béna lenni és túlzásokba esni

2014. nov. 30. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!