Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem tudok egy normális...

Miért nem tudok egy normális lánnyal megismerkedni, esetleg közelebb kerülni hozzá?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, lassan 1 éve nincs barátnőm. Az utolsó szakítás nagyon taccsra vágott, de azóta sokkal jobban vagyok, és úgy érzem képes lennék újra belekezdeni egy kapcsolatba. 170 centi magas vagyok és sportos alkatom van. Dolgozok, figyelmes vagyok. Sok olyan lány lenne akit csak kúrni kéne de nekem jelenleg kapcsolatra van szükségem de minden olyan lány elkerül engem aki nekem tetszik, vagy legalább el tudnám vele képzelni. Már 1 éve ez megy..
2015. febr. 2. 11:22
 1/4 anonim ***** válasza:
1 év még nem a világ.
2015. febr. 2. 11:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, de fura.
2015. febr. 2. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
mert irtad h sportos vagy meg stb. Ebbol nekem az jon le h bizonyara neked is vannak elvarasaid, de tudod nem minden a kulsoseg. Sokszor a belso miatt szeretnek bele a fiuk 1-1 lanyba...
2015. febr. 2. 11:31
 4/4 anonim válasza:
Nyugi lesz baratnod csak ne feszulj ra. Nekem is egy evig nem volt senkim se probalkoztam de vegul fel adtam nem kerestem baratnot. Mindig avval rontotam el ha volt egy lany el sietem a dolgokat. Egyszer csak ugy a semmibol be lepet egy lany az eletembe. Sokaig egyutt is voltunk azt vege lett. Ra par napjara megint ossze jottem egy csajal eleg hamar vege lett. Jelenleg 1napja nincs nom :)
2015. febr. 2. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!