Szerintetek "normális" pasikkal hol lehet manapság megismerkedni?
Pedig szinte minden társkeresőn fent voltam :-P Nem találtál rám? ;-) Érdekes, sokan megtaláltak :-D :-D
#4: Mekkora tapasztalattal rendelkezel? Csak mert évekig társkeresőztem neten és elég jó sikerrel. Több hosszabb és komolyabb kapcsolatom is volt onnan. És persze egy rakás rövidebb is ;-) Primán bejött és sok ismerősre is szert tettem, akikkel utána tartottam a kapcsolatot és tudom, hogy sikerült nekik azóta rendes állandó kapcsolatot találni ott!
Baráti körben lehetne találni ebben a korosztályban, esetleg valami csoportos tevékenységet végzők közé kerülni és ott, valamilyen sport, hobbi, esetleg művészet stb.
Nem lehet könnyű, hisz az ember 20-30 éves kora körül még azt mondja, látok egy velem kb. egykorú célszemélyt, az még simán lehet szingli vagy ilyesmi, nem 100% hogy nős/férjezett stb. de 40 éves kor körül a 40-50-es korosztályban már alig van aki ne a párjával flangálna, meg hát kimondottan ennek a korosztálynak szórakozó helye sem sok van. Csendesebb bárok, pub-ok, ilyen olyan kávézók esti programra, napközben meg marad amit írtam.
Esetleg munkahelyen, de ahhoz is nagy mázli kell.
A netes társkeresés ebben a korosztályban elvileg működhet jól, de itt is vigyázni kell, viszont szerintem kevesebb az olyan 40-50-es társkereső az ilyen oldalakon, aki nem komoly szándékkal van ott, ráadásul hamar le lehet szűrni a távolból is, hogy milyen a másik kb.
Az egyetlen bibi, hogy ha valaki nem Pest környékén keres, vagy nem nagyvárosban, akkor alig talál partnert ezeken az oldalakon, de pesti pl. rengeteg van és folyamatosan frissülnek is a profilok.
Ha én 40-es pesti egyedülálló lennék biztos kipróbálnám a netes dolgot, de így huszonévesen nem sok jót tapasztaltam anno pár éve az ilyen oldalakon főleg mert vidéki vagyok. Bár most már nem vagyok szingli, szóval nem érdekel, de a kérdezőt meg tudom érteni, sząr egyedül.
Kérdező, lehet csak az ismerkedési kritériumokat kellene jobban tisztáznod magadban, akár a technikai részre értve (amit mint adat írsz be, az adott oldalon), vagy magára az emberismeretre (amit a párbeszédből szűrhetsz le, már az első perctől fogva).
Ha pedig ez így túl általános és használhatatlan tanácsnak tűnik, akkor a magától értetődő szempontok... hangsúlyozd, hogy komoly párkapcsolatot keresel, közöld mik az elvárásaid, és semmi esetre se akard hibáktól mentesnek tüntetni fel magad, senki sem tökéletes. Az a férfi (és nő), aki ezt már az elejétől fogva belátja és elfogadja, sokkal jobb eséllyel lesz a szó valódi értelmében partner egy komoly párkapcsolatban.
Persze kérdés az is, vajon nálad mennyire reális elvárást takar a "normális" skatulya.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!