Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek "normális" pasikka...

Szerintetek "normális" pasikkal hol lehet manapság megismerkedni?

Figyelt kérdés
41 éves, elvált nő vagyok, nagyjából öt éve próbálok internetes társkeresőkön megismerkedni egy értelmes férfival, de ez valahogy nem sikerül. Ebből két dolog következik, vagy nincsenek már normális férfiak, vagy nem a neten ismerkednek. De az is lehet, hogy szimplán csak velem van a baj. Ha van olyan, aki korombeli, esetleg volt már hasonló helyzetben, örülnék ha megírná a tapasztalatait. köszi mindenkinek.
2014. aug. 20. 23:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát pont NEM az interneten! :D
2014. aug. 20. 23:29
 12/13 anonim ***** válasza:
54%

Az internet tökéletes az ismerkedésre.

Mivel ott mindenki homlokára rá van tetoválva: Szingli

vagyok. Kanos vagyok.

Én férfiként a másik pályán látszom eddig ugyancsak nem sok sikerrel, de ezért nem az internet a hibás.

Lehetséges válaszok:

1. Randa vagy

2. 6 cm tokaszalonna boldog birtokosa vagy.

3. Rádírtak több százan, de te nam vagy hajlandó szétteni a térdecskéidet még Bradd Pittnek sem, mivel neked még ő sem elég sármos és egyébként is 10.000 számra szaladgálnak a földön nála intelligensebb ill. jobban szituált fickók.

2014. aug. 20. 23:46
 13/13 anonim ***** válasza:
93%

Hasonló kor, hasonló szitu.

Internet egy baromság, nem kizárt, hogy szerencséd lesz, de nagyrészt egyéjszakás vagy csak dugásra keres valakit.

Én nem agyalok ilyeneken, nem is keresek, majd lesz, ha meg nem, az sem vág a padlóhoz.

A véletlen élő találkozásokban hiszek.

Új barátokat lehet szerezni, régieket felkeresni, beülni valahová, eljárni időnként csak úgy valahova, uszoda, strand, bármi.

Az biztos, hogy percig sem depizek, sőt, tervezek, miket fogok jövőre csinálni.

2014. aug. 21. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!