Ha jó barátok lennénk, akkor mi az a dolog, amit feltétlenül tudnom kéne rólad? : )
Figyelt kérdés
Korodat és nemedet...2015. febr. 9. 19:46
12/12 anonim válasza:
Hogy makacs, sőt, csökönyös vagyok, mindig a saját utamat járom, még ha az nem is vezet sehova és erről te sem fogsz tudni lebeszélni. Hogy nem vagyok rossz indulatú, de nehéz elnyerni a bizalmam és amíg ez nem sikerül, előfordulhat, hogy tüskésnek és távolságtartónak tűnök. Ha viszont fontos vagy nekem, akkor számíthatsz rá, hogy mindig minden tőlem telhetőt megteszek majd érted, feltétel nélkül, mert elég jutalom, hogy van valaki az életemben, akiben bízhatok és aki előtt önmagam lehetek. Ami az ismerettség kezdeti szakaszát jelenti, nagyon szeretem az állatokat és nem bírom, ha bántják őket, ha agyoncsapsz előttem egy szúnyogot, azt kb. úgy élem meg, mint te azt, ha a szemed láttára lőnének le valakit az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!