Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legdurvább dolog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább dolog, amit a párotok tett veletek? (nem feltétlenül megcsalásra gondolok)

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 01:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Akkor most mire gondolsz pontosan?
2010. jan. 7. 01:44
 2/10 anonim ***** válasza:

150 mazsa szenet kellett belapatolnom melo utan...

Vagy mifele valaszokra szamitasz? :D

2010. jan. 7. 04:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

a születésnapján szakított velem a lány és úgy ültük végig náluk a családi ebédet, hogy rajtam kívül mindenki tudta az asztalnál, hogy délután szakít velem... nem megalázó ám, csak egy kicsit. :-)

26/F

2010. jan. 7. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy lány, akivel régen kavargatott és barátok voltak, de csak MSNen érintkeztek. Én marhára gyűlöltem ezt a lányt, és iszonyú féltékeny voltam. És egyszer neki ecsetelgette mikor 9 hónapja voltunk együtt, hogy ő az első hónaptól tudja, hogy nem szeretne velem lenni, soha nem volt szerelmes, ez meg az tetszik neki, de velem milyen jó a szex.

Pár dologból én sejtettem a dolgot, ezért beleolvastam a beszélgetésébe (nem, nincs bűntudatom mert egy rohadt megbízhatatlan emberről van szó) és hát ez kiderült. Hihetetlenül szívem ütött. Összepakoltam a cuccaim, de előtte mindent a fejéhez akartam vágni. Mikor leültem vele megbeszélni, akkor mondta, hogy nem tudja miért csinálta, talán felvágásból de ennyire meg annyira szeret. Megbocsátottam neki, és pár haverjától is visszahallotam, hogy mennyire sanjálta.

Szeptemberben szakított velem, de azóta is nagyon jóban vagyunk, és utólag mikor rákérdeztem ugyanezt mondta, és hogy senkit nem szeretett annyira, mint engem. Szóval én túlléptem ezen a dolgon, de mégis a legudrvább és legmegalázóbb dolog volt, amit valaha tettek velem.

21/L

2010. jan. 7. 10:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
hat igazabol hosszu sztrori, megprobalom nagyon roviden osszefoglalni. csaladi barat, ismerjuk egymast amiota az eszunket tudjuk. kb egyszerre kezdtunk tetszeni egymasnak, engem fel evig hitegetett, utana osszejott egy masik csajjal, de nem volt annyi batorsaga hogy ezt nekem idoben elmondja igy total hulyet csinaltam magambol. elkepzelni sem tudom miket mondott rolam,de egyszer az utcajaban jarva a kisebb kolykok hanyat homlok elkezdtek menekulni elolem. de attol meg barat akart maradni velem, es hivott hogy menjek veluk erre-arra, a haverei miutan megismertek mind amuldoztak hogy igazabol milyen jo fej vagyok. nagyon fajt hogy nem velem van, de lenyeltem a baratsag kedveert, tul fontosak voltunk egymasnak meg igyis. 1 ev mulva szakitott a csajjal, a vallamon kisirta magat, utana pedig esdekelve kert h bocsassak meg neki es legyunk egyutt. aztan egy fesztivalon lelepett egy remronda csajjal -helyettem. azota nem beszelunk.
2010. jan. 7. 11:26
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
Muszáj mindennek csak a negativ oldalával foglalkozni? Aki eltüri, hogy bántsák, megalázzák, az ne panaszkodjon. Ha meg képes tullépni, él legalább, annyi mindennek lehet még örülni.
2010. jan. 7. 11:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt mondta mikor szakított nem is attól félt hogy nekem fájni fog hanem hogy neki:SSSSSS , meg amikor megbeszéltük a szakítást én még szerettem és tudta és képes volt azt mondani jól van mondjam amit szeretnék mert ő reggel óta nem evett és menne haza, pedig látta hogy szenvedek. Szánalmas, hogy szerethettem egy ilyen embert pff. az egoista ember elviselhetetlen és nem képes mást szeretni!! 23L
2010. jan. 7. 16:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
felpofozott
2010. jan. 7. 16:04
 9/10 anonim ***** válasza:
62%
Egy szállodában szex közben megkérdezte, hogy: "Belegondoltál, hogy múlt héten apádék csinálták itt?"
2010. jan. 7. 17:25
 10/10 anonim válasza:
Együtt voltunk kb 2-3 hónapja. Közben egy másik pasival kezdett ismerkedni, aki ügyvéd , és el tudja intézni neki hogy féláron megvegye a szolgálati lakását. Amikor kiszedtem belőle azt mondta, bírjam ki hogy vele van addig amig a lakás meg nem lesz, aztán ujra velem lesz mert őt utálja , engem szeret. És majdnem belementem, de kb 2 hónap után rájöttem, stricit csinált belőlem akinek a másik szobában kell csendben várnia amig az kuncsaft ki nem fizeti. Mondjuk a pasi is egy undoritó kis patkány , de a nő meg egy rendes prosti.Azóta is ha ez eszmbe jut 200-as lesz a vérnyomásom.
2010. márc. 7. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!