Feltétlenül szükséges dolog hálózsákban aludnia a babának?
Figyelt kérdés
Nem elég csak a sima ruha és betakarni?Újszülöttről van szó.Lerúgja magáról a takarót?Van külön téli-nyári hálózsák?Bocs,még nagyon kezdő vagyok..2009. aug. 12. 13:37
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nem feltétlenül szükséges.Én néha abban altattam,néha meg nem.Van egyébként bélelt és sima hálózsák.Talán télen jobb a hálózsák,abban biztos nem fázik meg.:-)
2/5 anonim válasza:
van téli is, meg nyári is. mi nem használtuk, mert beleizzadt a háta. bár mostmár gondolkodom rajta, mert 10 mpig sincs takaró alatt:) 15 hónapos.
3/5 anonim válasza:
Nem kötelező, de amíg kicsi volt én szerettem hálózsákban altatni, mert azt nem rúgta le magáról. Most már 13 hónapos és sokat mocorog, forgolódik álmában így már nem kényelmes neki a hálózsák, mert összetekeredik rajta, persze így meg figyelgethetem, hogy nincs-e kitakarózva.
Egyébként létezik vékonyabb és vastagabb fajta, hosszú újjú és ujj nélküli is. Próbáld ki, hogy nektek mi válik be!
4/5 anonim válasza:
rátekeredik? akkor nem gondolkodom rajta, marad a takaró.)
bocsi az offért, és köszi az infót:)
5/5 anonim válasza:
Én csak kb. 3-4 hónapos korukig tudtam használni, mert mikor már forogtak, nagyon nem volt praktikus! Főleg, mikor már fel is álltak, akkor egyik gyerekemre sem adtam rá, inkább vékony takaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!