Mire jó az utazóágy? Mire használják? Feltétlenül szükséges venni?
Szia. Szerintem egyáltalán nem szükséges. Akkor jó, ha olyan messzire utaztok ahol ott is akartok aludni, vagy hosszabb időt eltölteni. Praktikus és összecsukható, elfér az autóban. De szerintem ha nincs ilyen tervetek pici babával, fölösleges egyenlőre megvenni. Úgyis kell annyi fontosabb dolog is.
Üdv, 39 hetes kismama
Nekünk is a nagyszülők laknak viédken, és most is egy hétre megyünk. A baba aleludna köztünk is, de félek, itthon nem tetszene neki akkor megint a kiságy, ezért inkább kap egy utazóágyat, és az lesz a helye. Ezt akárhova viheted, és a baba megszokja, ugyanúgy sajátjának tekinti majd.
És ha van otthon helyed, vagy olyan a lakás, jó járókának is. Nálam pl igen messze van a szoba a konyhától, a konyhában is fel tudom állítani majd, amíg ott vagyok, és rálátok legalább:-)
De nem kell megvenni, legyen a te egyéni belátásod, hogy kihasználod-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!