Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mellszívó! Melyiket ajánljátok...

Mellszívó! Melyiket ajánljátok és milyen árban mennek? Feltétlenül szükséges?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 17:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia4Én is ezen vacilálok hogy mikor vegyem meg ha veszek.A védőnöm szerint nem érdemes venni,mert kézzel jobban ki lehet fejni.Én úgy vagyok vele,ha meglesz a baba akkor majd látom ,és legfeljebb a férjem elszalad megvenni.Kiváncsi vagyok más hogy van vele.32hetes km
2010. márc. 25. 17:56
 2/14 anonim ***** válasza:

Kézzel? itt mire gondol hogy még kézi mellszívos sem kell? elég fura védönöd lehet.

èn is most vagyok még csak terhes és én is gondolkodtam melyik legyen.

Sógornömnek annyira kiharapta a gyerek a cicijét hogy nem tudott szoptatni még bimbó védövel sem (pedig nagyon anatej párti volt) és fejnie kellett, amíg volt neki kézi fejöje volt, ami annyi ideig tartott lefejni mint egy etetés, így iszonyat sok idö elment.

A barátnömnek meg folyt a tej a melléböl azért kellett fejnie neki gépi volt, azzal pikk pakk megvolt.

Sógornömnek az elsö naptól nem ment, és ha nem lett volna otthon fejö akkor adhatott volna neki tápszert. Szóval jó ha ott a fejö. de nem tudom melyik melyik szituban jobb. a gépi gyorsan megy az tuti.

2010. márc. 25. 18:01
 3/14 anonim ***** válasza:

szia.

hát én nem kérdeztem a védőnő véleményét, még joval szülés előtt vettünk egyet. egy avent kézit. nekem nagyon jol bevált, nem tartott sokáig a fejés vele.

szeritnem hasznos dolog én nem bántam meg h megvettem - de az hozzátartozik a dologhoz h a kisfiam nem tanult meg szopizni - kéthét intenziv után - és fejtem neki a tejet 5,5hónapig.

2010. márc. 25. 18:09
 4/14 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tennék hozzá, hogy én Avent-et vettem a kézit. A párom unokatesójának felesége mondta, hogy a kórházban mikor megszült motorost vittek neki, hogy segítsen, de ő túl erősnek találta. Otthon kézi volt neki azzal is ment gyorsan és sokkal kíméletesebb volt. Esetleg ha nem akarsz venni nézz utána, hogy a lakóhelyed környékén van-e anyatejgyűjtő központ és ott lehet-e kölcsönözni. A barátnőm kölcsönözte a kézi Medelát, igaz az 6 éve volt. Nem tudom most lehet-e, de én úgy vagyok vele, hogy jobb ha sajátom van.
2010. márc. 25. 18:11
 5/14 A kérdező kommentje:
Kb. milyen árban mennek? Mekkora az árkülönbség kézi és gépi között?
2010. márc. 25. 18:14
 6/14 anonim ***** válasza:

hát azt előre senki sem tudja, h lesz e teje, mennyi lesz, azért jó esetbe kell fejni, mert eleinte nagyon sok van.....mi hazajöttünk a kórházból és szenvedések árán fejtem le a mellemet,amennyire csak tudtam, a férjemre ráparancsoltam, h azonnal hozzon egy mellpumpát,nem érdekel h honnan és milyet.....

hozott egy aventes kézit, ami teljesen megfelelt a célnak olyan 12-14 ezer ft, pl a dm-ben ha veszed, kapsz egy csomó pontot és utána jó lesz majd pelenkára beváltani

a gépi olyan 30 körül van, a barátnőmnek volt, mert ő a kézitől inhüvelygyulladást kapott, igaz ő szerintem kicsit fanatikusan sokat fejt, talán nem kellett volna annyit....

szerintem teljesen elég a kézi, avent v más...kell mert megkönnyíti az életed

2010. márc. 25. 18:21
 7/14 anonim ***** válasza:
18:01es!Csak annyit a kézi fejésről(egyébként a védőnő nagyobb tudású mint te)hogy a korházban a lányomnál se géppel se kézi szívoval nem tudtam fejni és a szülésznő tanított meg kézzel fejni!Nem vicc!Ha megtanulja a kérdező,sok pénzt sporolhat meg,és mindíg tutira érzi hogy kiürült a melle!Nem hülyeség a kézi fejés...ne szégyelje ha megtanulja!Nálam így kerültem el hogy begyulladjon a cicim!Sok sikert és szoptass amíg csak tudsz majd:-)
2010. márc. 25. 18:48
 8/14 anonim ***** válasza:
nekem avent kézi van,nagyon szeretem.a teszveszen vettem használtan,így volt 6000 ft,de kaptam hozzá egy csomó ajándékot.
2010. márc. 25. 19:01
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem is avent kézi mellszívom van, nagyon meg voltam vele elégedve. Az ára 10-15 ezer forint között mozog.

Kézzel fejni nem könnyű, elég macerás, spórolás ide vagy oda, nekem nem volt arra időm, hogy a pár hetes gyerekem mellett órákig fejjem a mellem kézzel. Nem mindenki tudja megtanulnia jó technikát. Ha megteheted inkább vegyél mellszívót, megkönnyíti a fejést.

2010. márc. 25. 20:35
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem egy második babás kismama mesélte terhesgondozáson, hogy az első babájával volt neki kézi is meg gépi is, de mind a kettőtől annyira fájt a mellbimbója, h nem tudott szoptatni vele, ha előtte fejt, egyedül a kézzel fejés vált be neki, amit védőnőtől megtanult és így érezte, h mennyi van még benne mikor üres és a bimbója sem fájt neki utána...

Én sztem elrakok erre a célra külön pénzt és majd ha kell akkor párom leszalad vmeik boltba venni egyet. amúgy a kézik ált olyan 10-15e körül mozognak! de pl láttam már gyógyászati segéd eszközös boltba 14000-t olyat amit lehet kézinek is használni meg napi 240 ftért lehet hozzá kölcsönözni gépet és rá lehet csatlakoztatni!

34 hetes km

2010. márc. 25. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!