Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mellszívó! Melyiket ajánljátok...

Mellszívó! Melyiket ajánljátok és milyen árban mennek? Feltétlenül szükséges?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 17:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem várjál vele,mert nem biztos hogy szükséges..Lehet,hogy pont annyi tejed lesz,amennyi elég a babádnak..Nekem sosem kellett fejnem,a gyerkőc kiürítette mind a két cicit..-ha viszont mindenáron fejni akarsz,tényleg megtanulhatod kézzel is..Én mindig a természeti népekből indulok ki..nem hiszem,hogy a bushmanok használnának mellszívót..:-) Persze mindenki szíve joga..bár én előre semmiképpen nem vennék..
2010. márc. 25. 20:59
 12/14 anonim ***** válasza:
én nem veszek,mivel nem biztos h szükségem lesz rá.feleslegesen meg nem fogom kiadni rá a sok pénzt,amit másra is tudok költeni.ha meg mégis kelleni fog akkor meg lehet venni utolag is.
2010. márc. 26. 10:19
 13/14 anonim ***** válasza:
korábban már írtam preferáltam az aventeset, abban viszont egyet értek, h nem kell mindent nyakra főre összevásárolni, megmondod az uradnak, h itt, meg itt van......mondom a dm-ekben is lehet kapni, aztán ha kell elszalasztod, nekem a kórházban az utcsó napon is jól jött volna....ott azt mondták nincs gépi és kézzel kellett a bedurrant mellemet facsargatni....igen, a csodálatos egészségügy.....
2010. márc. 26. 10:52
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a segítséget! Mindenképpen várok inkább vele, de közben szerencsémre egy ismerősöm felajánlott egy régi fajta, kézi szívót. Ha minden kötél szakad ott lesz az.Ha pedig azzal sem megy, majd akkor ráérek törni a fejem, hogy vegyek e gépit!

Szép napot nektek!

2010. márc. 26. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!