Tanácsot szeretnék kérni. Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Az egyik lány ismerősöm azt álmodta hogy én vagyok a pasija,de közben a való életben nem vagyok a pasija sőt van is pasija aki nem én vagyok. Mit tegyek? 16/F2015. febr. 2. 00:50
4/11 A kérdező kommentje:
Az összes nagyon jó tanács. Valaki komolyabb ember is akad itt?
2015. febr. 2. 00:58
5/11 anonim válasza:
Mivel el mondta neked. Ezért gondolom bukik rád. Csak így meri kifejezni először.
8/11 anonim válasza:
Ha ezt álmodta,akkor lehet hogy vonzódik hozzád!
9/11 anonim válasza:
Kedves előttem szóló válaszolók, de hülyék vagytok.xDDDDDD
Hogy mit tegyél, az attól függ. Bejön a csaj? Habár ha van pasija, az megnehezíti a dolgokat, dehát egy pasi dolga, hogy próbálkozzon, max nem sikerül. (pl Mondd neki, hogy te is álmodtál vele hasonlót. xD Vagy hívd el mozizni, fagyizni, diszkózni, vagy bárhova.)
Ha nem jön be a csaj, akkor valóban az előttem válaszolókhoz csatlakoznék.xDDDD
10/11 anonim válasza:
Szerintem ez nem feltétlenül jelenti azt hogy akar valamit,de kitudja , lehet hogy tetszel neki,amúgy ha én álmodok valamit valakiről akkor én is elszoktam mondani annak a személynek. De szerintem ne tegyél semmit, ne ronts bele más kapcsolatába, egy álom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!